2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست

اه اه چه مردایی ان به خدا ول کن بابا هرچی برااین مردا گریه وزاری کنی خودشونو خر تر میکنن منم مث این خنگا دائم وقتی قهریم گریه زاری میکنم اونم خودشوبیشترخر میکنه مرتیکه😕😕😕

زیادی خوبی کردنم تهش داستانه !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب اخرچرا بعضی ازمردها ان قدربی تفاوت هستن؟ برو عزیزم اشتی کن. ما که حریف مردها نمیشیم وبایدهمیشه ...

ما حریف مردا نمیشیم

خدا حریفشون بشه

البته بلانسبت مردای خوب

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
اصلا انگار نه انگار حیف اشکایی ک سر مریضیش واسش ریختم

بنظرم دووم بیار اشتی نکن فعلا 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
منم شوهرم تو بارداری خیلی اذیتم میکرد . من باردار بودم و حساس شده بودم . لوس بازی ها و اداها رو او د ...

وااای😂😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرستید برای براورده شدن حاجتم😆میسی😍
اه اه چه مردایی ان به خدا ول کن بابا هرچی برااین مردا گریه وزاری کنی خودشونو خر تر میکنن منم مث این ...

آره انقد مث این احمقا می‌شینم گریه میکنم😔یبار باهام قهر کرد خیلی خودمو این در اون در زدم آشتی کنه حالا فکر کرده چ خبره

منم شوهرم تو بارداری خیلی اذیتم میکرد . من باردار بودم و حساس شده بودم . لوس بازی ها و اداها رو او د ...

همین دیگه.من حاملم انقد ناز ندارم تازه هرکارم میکنم میگه داری فیلم بازی میکنی

خودم همین تصمیمو دارم ولی میترسم اوضاع خراب بشه و کش پیدا کنه

اره اونم هست دا ، ببین اخلاقش چجوریه اونو انجام بده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
آره انقد مث این احمقا می‌شینم گریه میکنم😔یبار باهام قهر کرد خیلی خودمو این در اون در زدم آشتی کنه ح ...

توی بارداری نه حرص بخور ونه گریه کن اینقدر بچت اروم میشه که حد نداره....ولی هرچی استرس وگریه کنی بچه وقتی به دنیا بیاد حسابی اذیت می شی

خودم همین تصمیمو دارم ولی میترسم اوضاع خراب بشه و کش پیدا کنه

گاهی وقتها تویه شرایطی آدم مجبوره کوتاه بیاد حالا که اون شرایط تورو در ک نمیکنه خودت پیش قدم شوآشتی کن نزار زیاد استرس وبیقراری واست بیاد واسه بچه خوب نیست ،همیشه که کوتاه نیا ولی ایندفه بخاطربچه کوتاه بیا،من شرایط مث تورو داشتم درک میکنم