2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرمن توکاشان زندگی میکنن ۲ساعت پیش میگفتن بارون شدیده 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

گلابگیری اردیبهشت هستش نه الانکه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نه کاشان گلاب گیری دارن برو گلاب بگیر البته اصل گلاب مال تبریز هستش اینا زدن به نام خودشون

عزیزم تا بوده گلاب برا کاشون بوده

حتی توی اخبار میگن که خانه کعبه رو با کلاب ناب محمدی کاشان شستوشو دادن 

عزیزم تا بوده گلاب برا کاشون بوده حتی توی اخبار میگن که خانه کعبه رو با کلاب ناب محمدی کاشان شستوشو ...

دقیقاااا

عه  ای ول به این حافظه اره گلم خداروشکر درست شد    

تایپکت رو دیر خوندم وگرنه جواب میدادم...من لنزم یه شب تا صبح بیرون مونده بود صبح دیدم یک ساعت گذاشتم تو مایع اوکی شد

من یه مردادیم با یه عالم غرور...
تایپکت رو دیر خوندم وگرنه جواب میدادم...من لنزم یه شب تا صبح بیرون مونده بود صبح دیدم یک ساعت گذاشتم ...

وای اره.وگرنه من سکته میزدم.تو ارزونی 300 پول لنز دادم .تازه هم خذیده بودم .حوصله غرغر شوهرو نداشتم والا

من همون shirin.shirina ی سال 91 ام . کاربریم رو ترکوندن  

تشریف اوردین حتما کلوچه کاشان رو بگیرید خیلی خوشمزس دو نوع داره یکی با روغن حیوانی یکی دیگم با روغن نباتی 

ما کاشونیا اصلی ترین شیرینیمون برا پذیرایی از عیدمونه

فرش کاشونم که دیگه همه میشناسن نیاز به تعریف نداره