2777
2789

خودم هیچوقت استفاده نکردم،،،هرروزامتحان کردی وپررنگ نشده؟شاید وسطای سیکل استفاده کردی تخمک گزاریت یه روزای دیگس

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچوقت ازش سر در نیاوردم چیز مزخرفیه

ببین اخه باید به تغییرات ال اچ پاسخ بده، این همش یه یه رنگه یه هاله کوچولو ، من میگم خب حتما من  ال اچ دارم دیگه ، ال اچ نشون دهنده چیه اگه کل سیکلت داشته باشی؟

...
خودم هیچوقت استفاده نکردم،،،هرروزامتحان کردی وپررنگ نشده؟شاید وسطای سیکل استفاده کردی تخمک گزاریت یه ...

چندین روز پشت سر هم استفاده کردم همش رنگش یه جوره اصلا تغییر نمیکنه، الان نگران خودم شدم بیشتر 

که جرا سطح ال اچ من همیشه یه شکله، اخه یه زمانهایی از سیکل اصلا نباید ال اچ داشته باشه

...
ببین اخه باید به تغییرات ال اچ پاسخ بده، این همش یه یه رنگه یه هاله کوچولو ، من میگم خب حتما من  ...

نمیدونم والا مگه سونو نشدی تو سونو مشخص میشه تخمک گذاری داری یا نه دیگه اگه برای بارداری استفاده میکنی به نظرم وسیله خوبی نیست تو همون ی روز در میون نزدیکی داشته باش

خدا جونم شکرت...
نمیدونم والا مگه سونو نشدی تو سونو مشخص میشه تخمک گذاری داری یا نه دیگه اگه برای بارداری استفاده میک ...

نه سونو نشدم خودم دارم اقدام میکنم، یعنی بهش اهمیت ندم؟ نگران کننده نیست؟

...
از کی کیت گذاشتی؟ شما حداقل باید 28 یا 29 اسفند کیتت دو خط پررنگ میشده قبل و بعد از این تاریخ خط دوم ...

من هفته پیش کیتم پررنگ شد، الان نمیدونم چیه جریان

تخمک گذاریم قاعدتا باید ۲۸ یا ۲۹ بوده باشه، ولی کیت ۶ فروردین نشون داد الان علائم پریود هم دارم دیگه نمیدونم چه خبر بوده تو بدنم

...