2777
2789
عنوان

منوی مهمونی

143 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خوبین همکار شوهرم که یه خانوم و آقا و بچشون هستن فردا قراره بیان خونمون من ی بچه ۴ ماهه دارم این غذاهارو درنظر گرفتم ببینین خوبه یا نه میشه اگه ایده ای دارین بگین راستش ما کسی زیاد نمیاد خونمون که بلد باشم خیلی

یه نوع مرغ هست میگن مرغ وحشی بدون آب میپزی با زعفرون و کره میخام درست کنم توشم آلو میریزن من اختیاری سیب زمینی هم سرخ میکنم میذارم کنارش 

با برنج و قرمه سبزی مخلفات هم سالاد فصل زیتون ترشی لیته فلفل سبزی خوردن 

نوشابه و دلستر 

وقتی اومدن هم براشون چای با گز و سوهان و نبات میارم خوبه آیا؟؟

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب نظر من مرغ مجلسی درست کن همون ک با رب و سسه  فم نکنم اون مرغی ک میگی رو همه دوست داشته باشن

تا حالا درست نکردم اگه بد بشه چی 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
به به منم میام😋

خخخخ قدمت به چشم من اصفهانم 

بنظرم ماست هم بزار میوه هم میتونی بزاری، شکلات هم اگه رو میز براری خوبخ

میوه بذارم بعد میتونن ناهارم بخورن یا بذارم‌بعد ناهار 

من خودم هم قبل ناهار میزارم هم بعدش اگه سر  غذا اومدن بعدش بیار اگه یکم زودتر اومدن اول میوه ...

ساعت ده و نیم و اینا میان در واقع میان که بچه رو ببینن من گفتم زشتع دیگه برا ناهار نگهشون داریم 

ساعت ده و نیم و اینا میان در واقع میان که بچه رو ببینن من گفتم زشتع دیگه برا ناهار نگهشون داریم  ...

خب بهشون از قبل گفتین ک ناهار بمونن؟ نکنه برنامه برای حای دیگه داشته باشن

پیشاپیش خسته نباشی مادرر خ‌شگل❤️

یادم تورو فراموش..
خب بهشون از قبل گفتین ک ناهار بمونن؟ نکنه برنامه برای حای دیگه داشته باشن پیشاپیش خسته نباشی ماد ...

آره قبول کردند.ممنونم 🙃