جاهای دیدنی سرپوشیده یا بازار محلی ش کجاست؟اونی که میوه و سبزی داره.ازون بازار بامزه ها که تو تلویزیون نشون میده.ادرس دقیق میدیم.من الان فرح آبادم.کجا بریم؟ تو خود ساری.تو این هوای یخخخخخ
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
اهل ساری نیستم ولی منم عاشق بازار میوه تره بارش هستم ادرسش رو بلدم
لطف میکنی بگین ادرسشو
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از میدون فرح باد باید بیاید سمت میدون امام وسط های راه دور برگردون داره میرید داخل خیابون شهبند انتهای شهبند میدون کارگر داره .میدون کارگر رو نیم دور زدید سمت راست ی خیابون هست ک میره سمت بازار روز
سلام ببخشید شما روانپرشک کودک خوب تو ساری میشناسید
سلام عزیزم.نه متاسفانه ولی میتونی از اورژانس اجتماعی ۱۲۳ کمک بگیری من ب یک بار ازش مشاوره گرفتم بعد ادرس گرفتم.مرکز سگال توی قارن اون روانشناس کار میکرد.ک من بخاطر کرونا حضوری نرفتم