2777
2789
عنوان

جاریم😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 39 پست
ای خدا جاری جاری جاری ....خواهر شوهر خواهر شوهر خواهرشوهر ...اصلی ترین قسمت نی نی سایتو این دوواژه ت ...

چ حرف خوبی زدی والا...من ده تا تایپیک درمورد مشکلات نی نی زدم هیشکی نمیاد جواب بده ولی تایپیک جاری و خاله زنک بازی ها داغ و پربازدیده

بچه هام نفس هامـــ♥

منم تو خانواده شوهرم همچین مشکلی دارم خواهرشوهر و مادرشوهر و پدرشوهرم فقط به جاریم میچسبن خیلی باش گرم میگیرن جاریمم اصلا با من خوب نیست خواهرشوهر و جاریم میشینن کنار هم پچ پچ کردن و حرف زدن با هم خرید میرن امسال مانتوهای عیدشون مثل هم گرفتن مادرشوهرم ک 60 سالشه دائم تعریف جاریم میکنه ک منو ناراحت کنه خب منم ناراحت میشدم قبلنا خیلی سعی کردم باهاشون خوب بشم اما اصلا فایده نکرد امثال عید حتی به شوهرم ک برادربزرگشونه زنگ نزدن تبریک بگن ولی خودشون بهم زنگ زده بودن فقط تو گروه واتسابشون به شوهرم تبریک گفتن به من نه منم دیگه رفت و آمدم و قطع کردم حتی روز عید ک مادرشوهرم ناهار دعوت کرده بود نرفتم فقط عصرش نیم ساعت رفتیم نششتیم و اومدیم خداشاهده هیچ بدی بهشون نکردم اما چاره ای نیست مادرشوهر پدرشوهرم بین بچه هاشون فرق میزارن برای من تنها راهش قطع ارتباط بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو خانواده شوهرم همچین مشکلی دارم خواهرشوهر و مادرشوهر و پدرشوهرم فقط به جاریم میچسبن خیلی باش گ ...

دقیقن منم مثل خودتم این برادرشوهرمم که میگم وضعش خوبه همشوپدرشوهرم داده ولی به ماهیچ کمکی نمیکنه وهمیشه تعریف اون پسرشون ومیکنن 😔

منم سقط مکرر بدون مشکل دارم تو فامیل ما زیاده چند تا سقط میکنن بعد میرن دعای همزاد ورمیدارن بعدش پش ...

من کرمانم عزیزم.ی چند نفری گفتن چندجا هم رفتم موقع بارداری بازم سقط شدن.ایشالا ب زودی زود مامان میشیم گلم

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
من کرمانم عزیزم.ی چند نفری گفتن چندجا هم رفتم موقع بارداری بازم سقط شدن.ایشالا ب زودی زود مامان میشی ...

انشالله

البته من شوهرم جدیدا مشکل دار شده

یه جا رفتم بهم گفت همزاد داری و تقریبا ۲ سال دیگه باردار میشی 😐

انشالله البته من شوهرم جدیدا مشکل دار شده یه جا رفتم بهم گفت همزاد داری و تقریبا ۲ سال دیگه باردار ...

ایشالا مشکل همه حل شه و هرچی خیره پیش بیاد برامون.اینجا هرکی هرکیه.همه شدن دعانویس.ولی شنیدم دعانویس های خوزستان و زاهدان ...خوبن

ایشالا مشکل همه حل شه و هرچی خیره پیش بیاد برامون.اینجا هرکی هرکیه.همه شدن دعانویس.ولی شنیدم دعانویس ...

اره اینجا دعانویسای خوبی دارن

پولکی هم نیستن بعضیا با ۱۰-۲۰ هزار هم کارتو راه میندازن

اره اینجا دعانویسای خوبی دارن پولکی هم نیستن بعضیا با ۱۰-۲۰ هزار هم کارتو راه میندازن

من هر سری میرم 100 میگیرنوبعدش ک دعاها رو باز میکنم میبینم دعاهایی هست ک توی کانالای تل گرام هستن

همین کارومیکنم ولی دلیل رفتارشونمیدونم

اون نگران اینه تو بیشتر از خودش تو دل خانواده شوهر جا باز کنی واسه همین اینجوری برخورد میکنه 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏