2777
2789
عنوان

جاریم😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 39 پست
چراهیشکی چیزی نمینویسه برام😕

عزیزم منم با یکی از جاریام همچین رفتاری دارم خیلی سرد سلامش میکنم و تا وقتی که تو خونه ی پدرشوهرم هستم اصلا دیگه نگاهش نمیکنم و محلش نمیزارم

به خاطر اینکه خیلی دو رو هستش و خیلی حرفا به دروغ پشت سرم زده ، منم اصلا ازش خوشم نمیاد

حتما واسه شما هم دلیلی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوب نباشه باهات چه مشکلی تو زندگیت پیدا میشه؟ ولش کن. واسه چی باهاش حرف میزنی که جوابتو سرد بده. ...

راست میگی بایدهمین کاروبکنم .اونم لابدفکرمیکنه اگه بامن بدبشه پیش اوناعزیزمیشه

اخ اونهابامن خوب نیستن اونطوری که بااونن😔

کم کم بکش سمت خودت مخصوصا وقتی تنهایی

وقتی جاریت نیس خودشیرینی کن ولی درکل بنظر خودمممم اصلا و اصلا مهم نیس رفتار جاری چون جاریه دیگه عقده ای هستن عقده شونو سرجاریشون خالی میکنن

گلم ما که تو دل جاریت نیستیم ببینیم چی تو دلش می گذره 

چرا حالااونو مقصر می دونی؟ عزیزم شاید حرفی یا اشتباهی کرده باشی که اونو آزرده خاطر کرده باشه 

به نظرم یه روز که تنهایی و کسی کنارتون نیست برو و باخودش مستقیم حرف بزن حتما بهت میگه که چرا!

بهش محبت کن و ثابت کن که تو هم باهاش مشکلی نداری

جاریه دشمن که نیست.

من یکی از زنداداشام همیشه بهم بی محلی می کرد تا اینکه کلافه شدم و خودم مستقیم رفتم ازش پرسیدم که چرا ازم ناراحته؟! بعدش فهمیدم دخترخالم حرف گذاشته تو دهن من و رسونده به زنداداشم من هم بهش ثابت کردم چنین جریانی نیست الان رفتارش خیلی خوووووبه.

به نظرم شما یا با خودش یا اگر با برادرشوهرتون راحتی با اون حرف بزن

البته مواظب لحن صحبتت هم باش

بعد تو پیر که نه من متلاشی شده ام💔❣
عزیزم منم با یکی از جاریام همچین رفتاری دارم خیلی سرد سلامش میکنم و تا وقتی که تو خونه ی پدرشوهرم هس ...

اخه من اصلن یبارمیبنمش هیچ کاریشم ندارم .اونم دلیل رفتارجاریم بخاطرخواهرشوهرامه چون اونهاباهام خوب نیستن اینم اگه بامن گرم بگیره بااینم سردمیشن نمیخوادبااتیش من بسوزه

شما باید زندگی خودتو تغییر بدی آدم که زندگی شخصیش پر و پیمون و راضی کننده باشه اونقدری براش مهم نیس کی بی دلیل باهاش بده یا خوبه چون از خودش مطمئنه که من خوبم اما لزومی نداره باب میل همه باشم طبیعیه که چند نفر هم خوششون نیاد، ضمن اینکه دیگران هم جرات نمیکنن به آدمی که عزت نفس بالا داره تیکه بندازن اگرم بندازن با همون اعتماد به نفس خودش بلده برخورد مناسبو بکنه

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
نمیدونم....زیاد دنبالش نیستم.چندباری رفتم تاثیری نداشت

منم سقط مکرر بدون مشکل دارم

تو فامیل ما زیاده چند تا سقط میکنن بعد میرن دعای همزاد ورمیدارن بعدش پشت سر هم بچه دار میشن

منم این سری منتطرم باردار بشم دعا برمیدارم

یه نفر هست خیلی معروفه تو خوزستان فقط هم دعای همزاد واسه نی نی مینویسه

راست میگی بایدهمین کاروبکنم .اونم لابدفکرمیکنه اگه بامن بدبشه پیش اوناعزیزمیشه

قطعا همین فکر رو میکنه میخاد به اونا نشون بده که من فقط با شما خوبم و بخاطر شما با این غریبه بد هستم. تو نباید آتو بدی دستش .کافیه بفهمه رو این مسئله حساسی دیگه اینقدر کرم میریزه عاصی میشی.  از من به تو نصیحت با خانواده شوهر لازم نیست جون جونی بشی یا اونا تو رو مثل دخترشون بدونن یا تو اونا رو جای خانوادت بپذیری اینا همشون محاله تنها چیزی که هست تو برخوردها احترام بذار بهشون فقط و فقط همین نه توقع داشته باش ازشون نه اجباری هست دوستشون داشته باشی فقط اول به خودت احترام بذار باکلاس رفتار کن بعد به اونا . کاملا مودب و محترمانه حرف بزن نذار روشون بهت باز بشه همین حد کافیه همه هم راضین

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
کم کم بکش سمت خودت مخصوصا وقتی تنهایی وقتی جاریت نیس خودشیرینی کن ولی درکل بنظر خودمممم اصلا و اصلا ...

اره همه بهم میگن اون ادم حسودیه ولی من اصلن باورم نمیشه اون بمن حسودی بکنه اخ من صفرمطلقم ازلحاظمالی ولی اون عالی

قطعا همین فکر رو میکنه میخاد به اونا نشون بده که من فقط با شما خوبم و بخاطر شما با این غریبه بد هستم ...

راست میگی عزیزم انشالله بتونم 😊😊اخ منکه چقدجمعیت ودورهمی هارودوست دارم فقط موقعی که همه جمعن این حس بهم دست میده کع خیلی بده.بازم مرسی عزیزم