2777
2789
عنوان

جاریم😒😒

1179 بازدید | 39 پست

قبل ازازدواج من رابطش باخانواده شوهرم بدبوده ولب بعدازدواجم که یسری مشکلات بوجوداومدومن رابطم باخانواده شوهرم زیادخوب نیست ولی اون خیلی بهترشدش حالامن واون اگه باشیم خونه مادرشوهرم وخواهرشوهرامم باشن که دراصل اوناهمه کارن این همش سعی میکنه بهم تیکه بندازه اگه حرفی بزنم ج نمیده یاسربالاحالامن اصلن دلیل کارشونمیدونم درحالی که سعیشومیکنه باهمه خوب باشع واقعن گیجم فکرهم نکنم حسادت باشع چون اون شاغل خونه داره ماشین داره شوهرشم کارش خیلی بهتره ازشوهرمه منم هیچکدومشون وندارم واقعن ولی دلم میشکنه میبینم باهمه خوبه غیرمن انگارمن مشکلی دارم😔😔

ای خدا جاری جاری جاری ....خواهر شوهر خواهر شوهر خواهرشوهر ...اصلی ترین قسمت نی نی سایتو این دوواژه تشکیل میده ...

نی نی سایت نیس که محل آموزش جواب دندون شکن ب فامیلا.مشاوره ازدواج وطلاق .رنگ مو وفال و دعا ....هس حالا شاید هر از گاهی یه سوال راجب نی نی هم دیدیم 😨😨😬😬😕😕

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فاصله ازش بشین باهاش هم صحبت نشو که بخواد گیرت بندازه وتیکه بارونت کنه برو توجمع خواهرشوهرا کمک کن خودتو مشغول کن 

کلا بی خیالش باش

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

خب خوب نباشه باهات چه مشکلی تو زندگیت پیدا میشه؟ ولش کن. واسه چی باهاش حرف میزنی که جوابتو سرد بده. میری اونجا یه کتابی بافتنی چیزی ببر سرت رو گرم کن . چه اصراریه با همچین آدم نامتعادلی دوست باشی؟ احترام خودت رو نگه دار  

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
عزیزم حالامن یبارتایپکشوزدم چون واقعن دلم شکسته

نه گلم منظورم تو نیستی الان از صب چندمین تاپیک که راجب جاری و خواهر شوهر میخونم خخخ خداروشکر هیچ کدومو ندارم بلای جونن اینا

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس