2777
2789
عنوان

بالا آوردن شیر مادر

2106 بازدید | 29 پست

سلام مامانای عزیز 

من یه نوزاد تقریبا ۴ ماهه دارم 

دخترم از وقتی سه ماهش تموم شد تا الان هروقت شیر میخوره بالا میاره حتی با گرفتن اروغ 

ب دکترش گفتم گفت سرشو موقع شیر دادن و خوابوندن با زاویه بذار و شربت راینتیدین داد روزی دو بار 

چون بعضی وقتا بهش شیرخشک میدم گفت شیر خشکشم ضد الرژی بده اخه وزن گیریش خوب نیست 

همه این کارارو کردم اما اصلا خوب نشد 

امروز صبح که از دماغم بالا اورد بچم داشت خفه میشد 😢

دقت کردم شیر خشک تنها میخوره مشکلی نداره 

اما وقتی شیر خودمو میدم یه عالمه بالا میاره 

خانما اگه کسی تجربه داره کمکم کنه تو این تعطیلات واقعا موندم چیکار کنم 

نمیخوامم بچم شیرخشکی بشه 

تازگیم یکم سرما خورده و بینیش گرفته از قطره استفاده میکنم اما یازم بینیش خر خر میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی از دماغ بالا میاره یعنی رفلاکس داره..ببرش دکتر که مطمعن بشی عزیزم شاید اتفاقی بوده....

ولی رفلاکس که باشه شیر مادر رقیق و بالا میاره باید شیرخشک مخصوص بدی که علیط میشه و تو معده میمونه

اسمش یادم نیست ولی پسر خالم میخورد باید سریع هم میزدی مکه گوله نشه بع  ۷ دقیقه میموند،وقتی میخورد دسگه بالا نیاورد

عزیزم حتما خوراک خودت نامناسبه تغذیتو اصلاح کن 

بجای تاپیک زدن هن برو اون فسقلیتو چندتا ماچ محکم بکن و حسابی بچلونش😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

حتما خوراک خودتو درست کن 

تا بتونی شیر خودتو هم بدی 

لبنیات اصلا نخور 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
رفلاکس نداره؟

دکترش احتمال رفلاکس داد اما قطعی نگفت الانم ک تو تعطیلات نیست نمیدونم چیکا کنم

اخه وقتی شیرخشک میخوره بالا نمیاره 

فقط شیر خودم اینجوری میشه 

درمان رفلاکس چیه اخه

بله دختر من به پروتئین گاوی داشت من پرهیز کامل کردم ۳ ماه باورت نمیشه هیچی نمیخوردم اما بالا اوردنش ...

پس کی خوب شد؟

وزن گیریش چطور بود ؟

دختر من وزنش کمه

دکترش احتمال رفلاکس داد اما قطعی نگفت الانم ک تو تعطیلات نیست نمیدونم چیکا کنم اخه وقتی شیرخشک میخو ...

عزیزم به هییییچ وجه لبنیات نخور ماست دوغ شیر هییییچی

گرمی بخور نعنا نبات بخور

خییلی کم بهش نبات داغ بده

اون شیرخشک ضد رفلاکسه بالا نمیاره

دوماه تحمل کن غذاخور بشه وارد شش ماه بشه خیلی بهتر میشه

تو کریر بخابون

شیب دار بخابون

بالش رفلاکسم هست اگا خاستی بخر

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍