2821
2789
عنوان

اصاب خوردی🧡😢😡😡😡

313 بازدید | 42 پست

اگه یکی برا اینکه بخواد تو جمع خرابتون کنه همش با هر حرفی که میزنید مخالفت کنه چیکار میکنید؟

با مامانم عمدا رابطشو خوب میکنه به من بی محلی میکنه میخوام مث سگ بزنمش بخدا اینقدر ازش متنفرشدم

ازم بزرگترم هس همیشه ادعای ادب اخترامش هم میشه اگه چیزی بگم میگه عه چه بی ادبی

من هرررچی میگم باهام مخالفت میکنه جدیدا اصلا باهاش حرف نمیزنم اونو کلا مخاطب قرار نمیدم تحویلش نمیگیرم

ولی مثلا دارم با یکی حرف میزنم همونجا ضایم میکنه و کخالفت میکنه

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚

امروز یه چیزی گفتم بعد با مامانم داشت صحبت میکرد برداشت گفت که اهان اینجوری بود فلانی(یعنی من)اشتباه میکنه پس اشتباه میگه و...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه جوری رفتار کن که انگار اصلا نمی بینیش

و انگار اصلا صداشو نمیشنوی

چون اون دقیقا منتظر عکس العمل توعه.. هیچ واکنشی نشون نده و کاملا ندید بگیرش. وقتی میگه اشتباه کردی و فلان.. جوابشو نده و نگاشم نکن

درکت میکنم عزیزم منم همچین ادمایی تو زندگیم زیاد هستن ولی سعی کردم نسبت بهشون بی تفاوت باشم و خودمو با بقیه خوب کنم و جلوی اونا بگم و بخندم و  اونا رو بی محل کنم به مرور درست میشن هرچی گفت جوابشو نده و بی محلی کن اصلا انگار اونجا نیست😊

از بچگی عقده زندگیه منم داشته الان میبینه تحویلش نمیگیرم اونم اینجوری میکنه

خیلی هم خودشو میگیره واسه همین منم تحویلش نمیگیرم

ولی دیگه این مخالفتاش اذیتم میکنه الکی مخالفت میکنه و چرتو پرت میگه همیشه یه کاری میکنه که بگه تو اشتباه میکنی جالبه خواهراشم پشتشن بقران الکیییییی گاهی وقتا حرفشو تایید میکنن با اینکه حق باکنه

بگوش هروقت گفتن عن بگو من شوخی کردم...وقتی حرف میزنی یا حرف میزنه پشتتو بهش کن...جوابشو نده و باهاش ...

بخدا دارم همینکارو میکنم ولی یهو با تیکه

کوقعی که باکسی حرف میزنم میگه هه اصلا اینجوری نبوده😌😒قیافشم دقیقا عینه این اموجیاس

درکت میکنم عزیزم منم همچین ادمایی تو زندگیم زیاد هستن ولی سعی کردم نسبت بهشون بی تفاوت باشم و خودمو ...

اخه بقیه اون جمع هم خواهرای اونن که متاسفانه پشتش هستن

باورت میشه اصلاااا دوس ندارم جایی برم که اونا باشن

بیشعور بخدا پر از عقدس

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792