من نامزدی و عقد و عروسیم رو هم چهارسال طول کشید همون شب نامزدی پشیمون شدم ولی خانواده ام اجازه ندادن به هم بزنم تو عقد خواستم به هم بزنم نزاشتن شش ماه بعد عروسی خواستم جدا بشم نزاشتن الان ده ماه که دارم زندگی میکنم هرروزم بیشتر از قبل از زندگیم متنفر میشم هرکاری میکنم شوهرم سر به راه نمیشه همش دنبال چشم چرونی و دخترای مردمه خیلی کم آوردم خیلی خسته شدم شاغلم ولی از سرکار که میام فقط به اون میرسم هیچ جوره براش کم نمیزارم شام و ناهار و همه چیش به موقع واسه نیازهای خودشم خدا میدونه هیچ وقت تا حالا کم نزاشتم ولی دس از این کاراش بر نمیداره ن سرکار میره ن به من و زندگیمون اهمیت میده بریدم بقران نمیدونم دیگه چکار کنم صدهزار بارم تاحالا باهاش حرف زدم کلا حاشا میکنه زیر بار نمیره دلم میخواد فقط بمیرم
واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.