گلجون مدیر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2824 عنوان عقدیا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 36 پست بچه ها اینا که عقد هستن چطوری نزدیکی دارین راضی هستین،والامن راضی ام ولی دلم میخواد ازاد ترباشم ونمیشه هعععععی خداخوش ب حال اینا که عروسیشون شده 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)... 1398/01/05 | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلجون مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2824 عزیزم من دوران عقد خیلی سخت بود مشکل زیاد داشتم ولی الان میبینم عقد خوب بوده خب یه شیرینی هایی داره ولی تلخی هاش بیشتره 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
ستاره_زیبا۹۷ عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 773 خخخ مشکل من نیسم مشکل شوهرمه تا یه کاری هم میکنیم اگه کسی خونشون باشه هی میگه زشته من برم حمام اینا ... توی روستایی جایی خونه خالی ندارین؟؟؟ هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....
عروس_بانو_21 عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 694 آره دقیقا مثل اینکه دوچرخه داشته باشی بابات نزاره سوار بشی 😂😂😂👍 اره 🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
گلجون مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2824 توی روستایی جایی خونه خالی ندارین؟؟؟ 😂😂😂😂 خونمون نیمه کاره هس وشوهرمم دوس داره اون حس رابطه بدون محافظ رو بعد عروسی تجربه کنه ولی من هول هستم 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
سرابی عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15101 از چه نظر ؟ مثلا من الان دقت کردم هر چی اختلاف بینمون پیش میاد بیشتر به خاطر خانواده هاست مخصوصا ماد ... نه از بابت دخالت اونوقت کم میشه ولی اوایل زیر یه سقف دعوا سر خانواده ها بیشتر میشه خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
ستاره_زیبا۹۷ عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 773 😂😂😂😂 خونمون نیمه کاره هس وشوهرمم دوس داره اون حس رابطه بدون محافظ رو بعد عروسی تجربه کنه ولی من ... عزیزم اگه خانواده هاتون حساسن فراموشش کن ریسکش بالاس هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....
گلجون مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2824 خوابم میاد دیگههههه بریدبخوابید اودافس 😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...