2777
2789
عنوان

عقدیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 36 پست
عزیزم من عروسی کردم ولی تو دوران عقد همون هفته اول کردیم

خخخخ من یک ماه بعدعقدم کردیم ولی من رابطه با کاندوم دارم واصلا دوس ندارم ومشکل حموم رفتن ازهمه بدتر

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب مسئله حمام رفتن هس واینکه با کاند... رابطه داشتن ...

اره میفهمم وقتی خونه خالی شد و موقعیت پیش اومد سعی کنید ازش استفاده کنید خیلی لذت بخشه 😶

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
نظر شوهرت چیه؟

شوهرم بنده خدا ترس داره ازاینکه ی موقع حامله بشم واینا

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
خخخخ من یک ماه بعدعقدم کردیم ولی من رابطه با کاندوم دارم واصلا دوس ندارم ومشکل حموم رفتن ازهمه بدتر

الان دقیقا سوال چیه؟شما که رابطه 

کامل دارین دیگه
هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     
اره میفهمم وقتی خونه خالی شد و موقعیت پیش اومد سعی کنید ازش استفاده کنید خیلی لذت بخشه 😶

هعی  شوهرم تا دیر وقت کارمیکنه ودیرمیاد خونه وقتی میاد میخوابه خواب هاش رو میره بعد میاد دنبال من ک برم خونشون (کلا کارکردن انرژی رو ازش گرفته

الان دقیقا سوال چیه؟شما که رابطه  کامل دارین دیگه

خب من دوس دارم ازادترباشم مث این تازه عروس ها که قرص میخورن وباخیال راحت نزدیکی میکنن وراحت حمام میرن و.......

هعی  شوهرم تا دیر وقت کارمیکنه ودیرمیاد خونه وقتی میاد میخوابه خواب هاش رو میره بعد میاد دنبال ...

وای کلا دوران بدیه دوران عقد ادم بره خونه خودش میفهمه لااقل دنیا دست کیه هرچند خییلی سختی ها داره پره مسئولیته

آره درک میکنم منم تو نامزدی داشتم این مشکلاتو رو ولی شیرینه خوب سعی کن برنامه رو یجور کنی هر روز یه دوش سریع بگیری

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
وای کلا دوران بدیه دوران عقد ادم بره خونه خودش میفهمه لااقل دنیا دست کیه هرچند خییلی سختی ها داره پر ...

عزیزم من دوران عقد خیلی سخت بود مشکل زیاد داشتم ولی الان میبینم عقد خوب بوده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
وای کلا دوران بدیه دوران عقد ادم بره خونه خودش میفهمه لااقل دنیا دست کیه هرچند خییلی سختی ها داره پر ...

خیلی واسم شده خواب همش تو رویام و دوس دارم زودترعروسی کنم ک راحت بشم هعییییی

آره دقیقا مثل اینکه دوچرخه داشته باشی بابات نزاره سوار بشی   

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
آره درک میکنم منم تو نامزدی داشتم این مشکلاتو رو ولی شیرینه خوب سعی کن برنامه رو یجور کنی هر روز یه ...

خخخ مشکل من نیسم مشکل شوهرمه تا یه کاری هم میکنیم اگه کسی خونشون باشه هی میگه زشته من برم حمام اینا الان میگن باهم ....

عزیزم من دوران عقد خیلی سخت بود مشکل زیاد داشتم ولی الان میبینم عقد خوب بوده 

از چه نظر ؟ مثلا من الان دقت کردم هر چی اختلاف بینمون پیش میاد بیشتر به خاطر خانواده هاست مخصوصا مادر من که بیشتر دامن میزنه به این موضوعات اگه برم خونمون میتونم حق دخالت رو بگیرم از بقیه و خیلی چیزای دیگه