2777
2789
عنوان

هیزی...آری یا خیر؟😁😕

375 بازدید | 23 پست

سلام سلام، عیدتون مبارک.

من چن روزی هست اومدم خونه خاله م (به خاطر کار همسرش شهرستانن).

دیشب پسر عموی شوهر خاله م قبل شام اومده بود عید دیدنی خونه شون (بعد شام هم البته چن نفر دیگه از فامیلا اومدن)

این اقاعه چن وقته مجرده (جدا شدن) 

من به حجاب و اینا اعتقاد ندارم اما برای اینکه تک نباشم تو جمع (جمع مون هم اهل حجاب سفت و سخت نیست اونجوری) یه شال انداختم سرم اما موهام اینا بلنده از پشت باز بود.لباسمم چون نمیدونستم قراره مهمون بیاد خونشون لباس گشاد نیاوردم. یه تونیک مشکی (استینا و قسمت بالایی ش گیپور بود) با جوراب شلواری.

ارایش هم که داشتم

چندین بار احساس کردم داره نگاه م میکنه یا حتی چندین بار که چشم تو چشم شدیم یا همش دوست داشت حرف بزنم باهاش.‌..

تا ساعت یک و خورده ای شب م نشسته بود به زور رفت :| 

بعدا متوجه شدم که خاله هامم متوجه نگاهاش شده بودن...

صحبت کردن، خندیدن یا طرز لباسم برای من ابدا مسئله ای نیست و هر کسی که سر سفره ما نشسته حکم برادره تو خانواده و عادیه اما نمیدونم واقعا یعنی اون ادم منظور بدی داشته یا اونم به دید فامیل بوده؟

من حس بدی نگرفتم از نگاهاش اما خب نود درصدش بی دلیل بود

شما چی میگین ؟

❌خواهشا از توهین به ادمی که خودمم نمیشناسم بپرهیزین 😄 و اینکه خواهرم حجابت هم نگین دیگه.مرسی❤❌

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

برادرم نگاهت 

باید این و بنویسین بزارین سر در خونه خالت 😂😂😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خین و خین ریزی میشه سر حجابت، اصلا به خاطر همون حجابت بوده که نگاهت میکرده 😒 میخواستی یقتو ببندی چادر سرت کنی 😡

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
الان خین و خین ریزی میشه سر حجابت، اصلا به خاطر همون حجابت بوده که نگاهت میکرده 😒 میخواستی یقتو ببن ...

دیگه اخرش قسم دادم که نگن 😁

اخه حجاب م به نظر خودم خوب بود...تازه شال م زیادی سر کرده بودم 

خب الان هیز باشه یا نباشه چه توفیری به حالت داره؟

میخوام خیال خودم راحت شه که اونم ادم درستی بوده و من به یه ادم ذهن خراب یا هیز رو نداده باشم :)

تو همون دزد شوهر نی نی سایتی ها هستی، احتمال ترورت زیاده😁

یا خدا

نههههههههه....حالا چقدرم که انگار طرف خوب بود

من بی منظور بودم به خدا و مثل برادر و فامیل رفتار کردم کاملا

میخوام خیال خودم راحت شه که اونم ادم درستی بوده و من به یه ادم ذهن خراب یا هیز رو نداده باشم :)

الان بقیه مگ تو اون جمع بودن یا اون مردو برخوردو نگاهشو دیدن ک بفهمن هیزبوده یا ن

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

خب حجابت که مورد پسند من نبود حالا بگیم هیز بود یا نبود! وقتی بنظرت شال هم زیادی بوده پس اونم هیز نبوده .عقاید خودشو داشته دیگه نظری ندارم بای

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم