2777
2789
عنوان

آب جو

| مشاهده متن کامل بحث + 30093 بازدید | 60 پست
من به شخصه غیبت نمیکنم‌گلم. مگر اینکه از سهو باشه....اونم واقعا احتمالش کمه....یعنی مگر اینکه از دس ...

منم نمیخوام با شما بحث کنم نه حسش زو دارم و نه با شما به نتیجه میرسم چون اصلا مثل هم نیستیم..موفق باشین

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
اون که هیچی هیچ کس مستی زو روا نمیدونه ..چون تو حالت عادی نیست طرف من چی میگم شما تا کجا میری....م ...

مضر هست گلم...من از پزشک پرسیدم....گفتن مضر هست

و باعث کشته شدن سلولهای مغزی میشه....حتی کم خوردنش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونکه بعله...مخصوصا کسانی که تا خرخره میخورن یا دائم الخمرن

خب پس چرا سر کم و زیادش بحث میکنید؟ کمش یه اثری داره و زیادش یه اثری.شاید خوردن کمش باعث بشه نفرت خدا رو به همراه بیاره 

گذشته نگذشته
خب پس چرا سر کم و زیادش بحث میکنید؟ کمش یه اثری داره و زیادش یه اثری.شاید خوردن کمش باعث بشه نفرت خد ...

عزیزم من با کسی بحث نمیکنم.نظر خودمو گفتم چرا اصرار دارین یه چیزز زو کش بدین اخه

شما درست میگین

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
در صورتی که باعث مستی بشه حرامه تو یه کتابی من خوندم پیامبر به عده ای که در حال نوشیدن مشروب بود ...

عزیزم نویسنده اون کتاب گه خورده با تو که باورد کردی اسلام هرچیزی را که برای سلامتیه شخص ضرر داشته باشه حرام کرده چه کم چه زیادنمیدونستی بدون مثل آبجو شا هرکوفته دیگه ایی

آبجو که مست نمیکنه فقط داغ میشه آدم یکم

البته مدل اسلامیشم هست از اونا بگیرین😂

پروفایلم خودمو فرشادیم😈 عشق خودمه🥺به هیششششکی نمیدمش🥺حتی به شما سایلنت آرمی های عزیز😂🤦🏼‍♀️#فان.
خاک تو سرت اگه همه مسلمونا مسل تو هستن من دلم میخاد کافر باشم بی ادب

میدونی مشکل جوونای ما چیه اینه که میخوان از گناهشچن چشم پوشی کنن میخان خودشونا به خرگی بزنن ولی در واقع خدا به آدم عقل سالم داده باشم شما برو اصلا قرانا باز کن بعد بیا نظر بده پیامبر چی گفته چی نگفته

میدونی مشکل جوونای ما چیه اینه که میخوان از گناهشچن چشم پوشی کنن میخان خودشونا به خرگی بزنن ولی در و ...

ااصلا هر چی گفته.کلا حرامه من خودم میدونم ولی لحنت خیلی بده جهت نهی از منکر .و چه بسا اگه گروهی تو گناه بیفتن به خاطر لجبازی با امثال شما باشه...در ضمن هر چیز حرام در موقع ضرورت اشکال نداره ...تو همون قران نوشته گوشت سگ و خوک حرامه ولی وقتی غذایی برا خوردن نباشه بخورید....اینم اگه دکتر تشخیص بده میتونه حکمشو بپرسه

دوستان

آبجو حدام هست

در قران داریم...که ممکنه اسم مشروب رو عوض کنن و بهش چیزای دیگه بگن و بعد بگن حلاله....

دقیقا مثل امروزه...

آبجو.

ولی در اصل حرامه.

چه بخوایم.چه نخوایم.

اگه کسی دنبال راهی برای درمان کلیه هست.....لطفا بره سراغ دوسین.وخربزه‌مشهد.

و با آبجو...کبدش رو از کار نندازه.

سالم باشید

ااصلا هر چی گفته.کلا حرامه من خودم میدونم ولی لحنت خیلی بده جهت نهی از منکر .و چه بسا اگه گروهی تو گ ...

گلم درست میگید

اما این روزها خیلی نمیشه به هر دکتری اعتماد کرد.

به نزدیکان خودم گفته بودن بخور.

درحالی که هزار راه درمان دیگه هم بود.

چرا بدترین راه؟

چه دکتری بوده که میدونسته ابجو برای کلیه خوبه

اما نمیدونسته برای مغز و کبد و حافظه و....بده؟