2777
2789
عنوان

آب جو

| مشاهده متن کامل بحث + 30088 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در صورتی که باعث مستی بشه حرامه تو یه کتابی من خوندم پیامبر به عده ای که در حال نوشیدن مشروب بود ...

عزیزم این روایت کذبه. مشروب به دلیل صدماتش از اول احکام اسلام حرام بوده. الانم درصد کمش هم اشکال داره مگر در صورت تجویز پزشک و برای درمان.

خو بره دکتر 

حالا اگ سنگ کلیه بود یه چیزی میشد بگی

واسه سوزش ادار اخه😖😖😖😖😖😖😖

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
عزیزم این روایت کذبه. مشروب به دلیل صدماتش از اول احکام اسلام حرام بوده. الانم درصد کمش هم اشکال دار ...

شما بفرمایین چی حلاله؟در صورت افراط برای بدن ضرر داره وگرنه خوردن نصف استکان شراب برای بدن اونم هر شب بسیاررررر مفیده

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
 .حرام نیست حلال است 😆

😂😂😂😂یس

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

آبجو که الکل داره حرامه ولی فاقد الکلش بهش میگن مالشعیر حلاله البته طبق نظر بعصی مراجع مالشعیری که درصد خیلی کم الکل داره مثلا یک تا سه درصد که خودش در حین تخمیر بوجود میاد مشکلی ایجاد نمیکنه. شوخی نداریم حرام حرامه.اسمش حرامه چون مشکلات زیادی رو برا بدن بوجود میاره .الکل فقط عارضه لحظه ای نداره بلکه بمرور مقداری از مغزو فلج میکنه.بنظرم الان عصر اینترنته واطلاعات زیادی میتونی از مقالات در بیاری که توسط محققای بنام انجام شد بزن دو تا سا تا شو براش بخون شاید فهمید

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
شما بفرمایین چی حلاله؟در صورت افراط برای بدن ضرر داره وگرنه خوردن نصف استکان شراب برای بدن اونم هر ش ...

برای بدن نه عزیزم برای قلب مفیده اونم شراب خالص نه این آشغالهایی که به اسم شراب میدن. ضمن اینکه همونم که میگن برای قلب مفیده برای کبد بسیار مضره.