2777
2789
من دوست داشتم برم پیش دکتر صمیمی زیرچشمم رو تزریق کنم و یه سی سی به لبم. میگن کارش طبیعیه. نمیدونم ح ...

من ده سال پيش خط خنده و لبم رو پيش دكتر مينو مومني ژل زدم خيلي بچه بودم اصلا نميدونيتم ژل چيه،دكتر نامرد برام زل داعمي زد و گفت جذب ميشه،بعد از چند سال ژل سفت شد مثل سنگ و مجبور شدم برم تخليه تا الان بيست و دو ميليون خرج كردم پولش اصلا مهم نيست ولي صورتم هنوز سفته خيلي ناراحتم تو رو خدا ژل نزن حتي ژل هاي خوب هم يه درصدي ناخالصي دارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از لحاظ روحي حالم خيلي بده از خونه بيرون نميرم مثل ديوونه ها همش دارم گريه ميكنم دخترا هر كي ژل پاژ تخليه كرده بياد بگه تخليه ش خوب بوده يا مثل من داغون شده صورتش

من دوست داشتم برم پیش دکتر صمیمی زیرچشمم رو تزریق کنم و یه سی سی به لبم. میگن کارش طبیعیه. نمیدونم ح ...

تو رو خدا حداقل زير چشمتو ژل نزن،اگه بدوني من تو مطب دكتر باريك بين چه خانوم هاي زيبايي رو ديدم كه به خاطر تزريق ژل چشمشون مشكل پيدا كرده بود،به خدااااا همه ي اينا عوارض داره 

تو رو خدا حداقل زير چشمتو ژل نزن،اگه بدوني من تو مطب دكتر باريك بين چه خانوم هاي زيبايي رو ديدم كه ب ...

من دوازده کیلو وزن کم کردم بخاطر همین زیر چشمم خیلی گود افتاده. خیلی ناراحتم میکنه

ولی الان که اینو گفتین واقعا نگران شدم، ممنون که گفتی گلم

من دوازده کیلو وزن کم کردم بخاطر همین زیر چشمم خیلی گود افتاده. خیلی ناراحتم میکنه ولی الان که اینو ...

اصلا به گودي فكر نكن با يه كانسيلر درست ميشه ژل نزن چربي نزن حتي پيش بهترين دكتر با بهترين مواد باز هم خطرناكه به خدا واسه خودت ميگم يا حداقل اگه دوست داري بزني زير چشمتو نزن ،اصلااااا گودي مهم نيست مهم سالم بودن پوست و صورتته كه با كرم خوب اوكي ميشه

فكر نميكنم بتوني شكايت كني! به هر حال اون ژل اون زمان تزريق ميشده و شما هم با پاي خودت رفتي تزريق كر ...

ببين دكتره به من گفت جذب ميشه نگفت انقدر خطرناكه من سال ٨٨ زدم ،اون سال اين ژل ممنوع شده بود تزريقش اما دكتر عوضي تزريق ميكرد ايشالا خير نبينه كه جووني و عمرمو تباه كرد 

بچه ها تو رو خداااا هر كسي ژل باژ تخليه كرده بياد بگه كجا تخليه كرده و الان صورتش اوكي هست؟من داغونم ...

واااای چه بددددددد ..دکترت کی بوده؟؟؟؟ اول برو پیش دکتر علی قاسمی یه بررسی کنه .ببینه چطوریه وضعیتت.. کارش خوبه برات تخیله هم انجام میده

منم مشکل تو رو داشتم توی همی نی نی سایت ادرس و شماره شو گرفتم از یکی از مراجعینش

021-44277196-7
09195567517

اره به خدا بيست و دو ميليون پول دادم تا الان ٤ بار تخليه كردم پيش دكتر باريك بين،دفعهي اول ١٥ ميليون ...

عزیزم حالا لبت دفرمه نشده؟ منم قصد تخلیه دارم و بهترین دکتر رو بهم معرفی کردن تو اصفهان اما در کمال ناباوری گفت یک میلیون میگیرم برای تخلیه امامطبش قیامت بود .به نظرت چیکار کنم .البته لبم اصلا حالت بد نداره و کاملا عادی هست .بکنم یا نکنم