2777
2789

اره افتضاحه،من ده سال بيش تزريق كردم و الان بيست و دو ميليون هزينه كردم تخليه كردم و الان ميخوام از دكتري كه برام تزريق كردم شكايت كنم خواستم ببينم كسي به جز من هست كه پيش دكتر مينو مومني تزريق ژل پاژ كرده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره افتضاحه،من ده سال بيش تزريق كردم و الان بيست و دو ميليون هزينه كردم تخليه كردم و الان ميخوام از ...

فكر نميكنم بتوني شكايت كني! به هر حال اون ژل اون زمان تزريق ميشده و شما هم با پاي خودت رفتي تزريق كردي ديگه. 

اره به خدا بيست و دو ميليون پول دادم تا الان ٤ بار تخليه كردم پيش دكتر باريك بين،دفعهي اول ١٥ ميليون،دفعه هاي بعدي هر دفعه يه قيمتي ميگيره،تازه اگه كامل تخليه شده باشه

بچه ها تو رو خداااا هر كسي ژل باژ تخليه كرده بياد بگه كجا تخليه كرده و الان صورتش اوكي هست؟من داغونم ميخوام از دكترم شكايت كنم حال روحيم خيلي بده كمكم كنيد

اره به خدا بيست و دو ميليون پول دادم تا الان ٤ بار تخليه كردم پيش دكتر باريك بين،دفعهي اول ١٥ ميليون ...

آخه مگه چه پروسه ایه که اینقدر گرونه. واقعا وحشتناکه. حالا صورتت طبیعی شده؟ 

من دوست داشتم برم پیش دکتر صمیمی زیرچشمم رو تزریق کنم و یه سی سی به لبم. میگن کارش طبیعیه. نمیدونم حالا واقعا اینطوره یا پستهایی که خوندم جنبه ی تبلیغ داره.

چرا میگین ژل و چربی تزریق نکنیم گلم؟ بخاطر غیرطبیعی شدن چهره؟  من تزریق ژل به گونه رو دوست ندارم، ولی زیر چشم و لب و چونه در حد طبیعیش رو خیلی دوست دارم ولی چهره های غیرطبیعی هرچقدر هم شیک باشه به دلم نمیشینه.