2777
2789
عنوان

بااین شوهرچیکارکنم شمابگین

266 بازدید | 13 پست

خانواده شوهرم ازمن خوششون نمیادچون غریبه ام و۵ساله سرهمین قضیه هی آشتی وقهرمیشه این اواخرهم یهوقهرشدن مثلاخواهرشوهرم یدفه باهام قهرکردومنوتوتلگرام مسدودکردخلاصه ب شوهرم گفتم امسال عیدنروشهرستان بذاربعدعیدبروچون من نمیتونم بیام توهم بعدعیدبروچون من نیام توبری ابرومن میره همه پشت سرم حرف میزنن ولی گوش نکردوپاگذاشت روابروی من ورفت واقعانمیشدبرم هربارکه میرم مادرشوهرم کوفتم میکنه امسالم ک قهرن باهام میخوام کاری کنم براشوهرم این سفرگرون تموم شه ولی چجوری من پارسال کل عیدورفتم شهرستان بخاطرشوهرم ولی اون بخاطرمن نموند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خواسته بیجا داشتی  برای چی‌گرون تموم بشع برات

میخوام براشوهرم گرون تموم بشه منوبایه بچه تنهاگذاشته رفته تنهایی سفر ک چی شرایط منوک میدیدخانوادش قهرن خب عیدونمیرفت تافامیلاش نفهمن بعد عید میرفت

چون تو باید خودتو میزدی ب مریضی و مظلومیت فوقش یه سرم و امپول تقویتی میخوردی بازبون خوش صحبت کردی د ...

اصلافایده نداره ی جورجادوشده انگار کشته مرده خانوادشه

میخوام براشوهرم گرون تموم بشه منوبایه بچه تنهاگذاشته رفته تنهایی سفر ک چی شرایط منوک میدیدخانوادش قه ...

وای چقدر استرس چقدر اعصاب بهم ریخته اروم باش عزیزم

شما رو من بهتون حق میدم ک نخای بری ولی شوهرت خانوادشه باید میرفته 

بعد عیدم زشت بوده بره شما خواسته نابجا داشتی 

میتونستی بگی امسال دوروز برو برگرد خونه همرو‌توهمون دوروز برو بیا دوباره اعصاب خودتوشوهرتو بهم ریختی بخاطر ادمایی ک سالی یه بارمیبینی ول کن

وای چقدر استرس چقدر اعصاب بهم ریخته اروم باش عزیزم شما رو من بهتون حق میدم ک نخای بری ولی شوهرت خان ...

بدبختی اینه وقتی میره دیگه نمیاد ده روز میمونه عین خیالش نیس زن وبچم تنهان میگم ک انگار تواونجا دعاداره ولی راست میگی اونا ارزش اعصاب خوردی روندارن

باز باید باهاش میرفتی تحویلشون نمیگرفتی.با شوهرت باش. ولی بفکر انتقام نباش ضرر میبینی

اخه وقتی میرم اونجا شوهرم بامن یکی نیس باورت نمیشه چقد خانواده دوسته اونقد ک تاچشمش ب مادرش میفته بامن سرد میشه 

اخه وقتی میرم اونجا شوهرم بامن یکی نیس باورت نمیشه چقد خانواده دوسته اونقد ک تاچشمش ب مادرش میفته با ...

بشتر مردا اینجورین ناخواسته است.به هر حال اونم چند ماه مادرشو ندیده 

اخه وقتی میرم اونجا شوهرم بامن یکی نیس باورت نمیشه چقد خانواده دوسته اونقد ک تاچشمش ب مادرش میفته با ...

سیاست داشته باش عزیزم 

بجای ناراحتی و زدن این حرف جاوی خانوادش به شوهرت برس

براش میوه پوست کن یکی‌دوتا ببر بده بهش یه لبخند قشنگ یه عزیزم و عشقم و بهش بده برو جای دگ

من مامانم اینا مهمون داشتن این چندروز چون بزرگ فامیلن شبای عید تادوازده شب خونشون ادم میاد میره

بخدا باورت نمیشه شوهرم همش بغلم بود کمکم میکرد منم چون میدونم خیلی تاثیرداره روی مردا این حرکتا اخرش ک میرفت میشست یه موز حلقه میکردم با به شبرینی یا یه مشت پسته مغز میکردم میبردم حلوی همه زنا و مردا میزاشتم جلوش  یه لبخند و میکفتم عزیزم بخور هیچی نخوردی امروز...ببین معجزه میکنه  این رفتارا

باورت نمیشه چقد بهم توجمع میشینه یوقتایی مهمون میاد حلوی مهمونا اکر خودمونی تر باشن میگه بشین خسته شدی چرا انقد راه میری یا بزور منو میشونه میگه بگو فقط چی کجاست من انحامش میدم...اینارو میگم ک بدونی مرد جماعته عاشق اینه ک رضایتو توی زنش ببینه وقتی توجمع اخترام بزاری بهش صدبرابر بهت لرمیگرده

بدبختی اینه وقتی میره دیگه نمیاد ده روز میمونه عین خیالش نیس زن وبچم تنهان میگم ک انگار تواونجا دعاد ...

بهش پیام بده بگو دلم تنگ شده همش داتنگی کن

بعدم بگو عید مثلا باید پیش منو بچمون باشی منو گذاشتی رفتی دلت تنگ نمیشه برامون

بهش پیام بده بگو دلم تنگ شده همش داتنگی کن بعدم بگو عید مثلا باید پیش منو بچمون باشی منو گذاشتی رفت ...

هربارکه میره اس میدم میگه چندروز اومدم بهم اس نده هربارک پاشومیذاره اونجا عوض میشه