سلام دوستان خوبم. من باردارم و نی نی م دختره. مادرشوهرم از قبل بارداریم همه ش میگفت ایشالا خدا بهت دختر بده. همیشه میگفت منم خوشم نمیومد کسی بگه پسر بده یا دختر فرقی نداشت ولی چیزی نگفتم. جاریم یه دختر داره گفت من دعا کردم براش خدا بهش یه پسر بده مثل پسر خودم ایشالا و حامله شد و پسرم شد. بچه های جاریم سفید و بورن. حالا از وقتی من حامله شدم همه ش میگه سبزه ها بانمکن، من بچه های سبزه رو بیشتر دوس دارم،خواب دیدم بچه ت سبزه ی تنده و لاغر،منم قدم بلندم و گندمی م و یکم هیکلی و شوهرم قدش یکم بلندتر و متوسط و اونم گندمی، یبار در جوابش گفتم ممکنه شبیه خودم بشه دیگه یا باباش که هردومون تپلی بودیم بچه بودیم، گفت نه ایشالا ظریف بشه من خواب دیدم ظریف بوده و سبزه 😐 در ضمن من شوهرم وقتی اومده خاستگاریم مادرشوهرم گفته همع چیش خوبه ولی سفید نیس سبزه س😶 و گفتم من سبزه نیستم و فقط اون میگه سبزه😑 جاریمم سفیده و برادرشوهرم سبزه. هر دفعه به نحوی میگه واینکه من برام مهم نبوده الان رو اعصابمه واقعا اخه...گفتم یبار دیگه بگه جوابش رو میدم. اینم بگم شوهرم اینا خانوادتا کلا زیبا نیستن و خیلی معمولی ن ولی خدای اعتماد بنفسن
من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم اینست مسلمان شده باشی جایی...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه هر دفعه میگه من که ازش نمیپرسم برای منم مهم نبود از بس گفت رو اعصابم اومده
خواب دیدن که ملاک نیس.منم حامله بودم مادرشوهرم خواب دیده بود دخترم سفید و تپله. ولی لاغر و سبزه بود. با اونکه ما همه مون سفیدیم. بچه خواهرشوهرمم سفید مثل برف با موهای طلایی ؛ با اون مقایسه اش میکردن میگفتن دختره سیاه..... حالا سبزه تند هم نیست دخترم. یه خورده سبزه است . با اون که به شوخی میگفتن ولی من ناراحت میشدم. ولی اینا اصلا مهم نیست. مهم اینه بچه سالم باشه.