2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

230 بازدید | 32 پست

همسرم بچه ميخواد البته خودمم دوست دارم اما اون بيشتر هرجا مى بينه يكى حامله است يا بچه مى بينه همش حسرت ميخوره و به من ميگه به روم نمياره كه چرا ما نميشيم! آخه من تنبلى تخمدان دارم بايد چكار كنم كه خوب بشه وزنمم دارم ميارم پايين شنيد قرصشم خوب نيست آدم بدتر پف ميكنه! چكار كنم خوب بشم تا شرمنده همسرم نباشم؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
چكاركنم؟
1
100%
وزنمو آوردم پايين ديگه چكاركنم؟
0
0%
خدايا شكرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم دکتر بهم گفت تنبلی داری یه مدت عرق فراسیون خوردم بعد ک رفتم گفت دیگه نداری اقدام‌کن برای بچه.۶ ماه طول کشید تا باردارشدم الان هفته پنجمم.البته ماه قبل دوبار پریود شدم ک سری دوم شروع کردم شکوفه سنجد خوردم‌بعدش دیگه حامله شدم

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
من رفتم دکتر بهم گفت تنبلی داری یه مدت عرق فراسیون خوردم بعد ک رفتم گفت دیگه نداری اقدام‌کن برای بچه ...

میشه بیشتر توضیح بدی چیکار میکردی؟و چند مدت اقدام بودی؟منم نزدیک 1سال و نیمه

میشه بیشتر توضیح بدی چیکار میکردی؟و چند مدت اقدام بودی؟منم نزدیک 1سال و نیمه

عرق فراسیون یکم شیرین کردم گذاشتم یخچال هرشب قبل خواب میخوردم من هم کیست داشتم هم تنبلی.از برج ۷ اقدام داشتیم ک نمیشد فقط پریودام عقب جلو میشدهرماه جوشونده اویشن زیره تخم شوید رازیانه زنجفیل دارچین شمبلیله میخوردم.برج ۱۱ دوبار پریود شدم اخرین بار ک شدم شروع کردم تا ۱۰ روز شکوفه سنجد خوردم بجوشون یه لیوان بخور این ماه یه روز عقب انداختم تست زدم مثبت شد

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

عزيزم شما كه گفتى تو يه ماه دوبار شدم منم ماه بهمن بعد از اولين بار ٢بهمن شدم و بعد از شروع تخمك گذارى اقدام داشتيم دوباره٢٨بهمن شدم يعنى با اين حساب اگر شكوفه سنجد ميخوردم دفعه بعدى جواب ميداد؟ دفعه بعدش قبل از پريويد لك قهوه اى ديدم كه رفتم دكتر گفت: احتمال داره لايه گزينى باشه اما پريويد شدم 

خدايا شكرت😍