2777
2789
عنوان

ارزشی که پیش شوهرتون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شوهر من بر عکس اینیه ک گفتی😭😭

اون از خانواده ش ميترسه. احتمالا هم خانواده ش پشت سرت بهش حرف ميزنن ولي شوهرت به روت نمياره. براي همين جلو اونا معمولي تر برخورد ميكنه باهات

من شوهرم جلو دیگران برام چیزی نمیخره میگه ممکنه اون طرف هم دلش بخواد اما نتونه هرچی میخوامو دو نفری که میریم برام میگیره.همیشه هم اون میدونه چی کم دارم هیچوقت بهش نگفتم چی لازم دارم

استارتر بحث ارزش داشتن نداشتن نيست. اگه براش ارزش نداشتي كلاً بهت احترام نميذاشت چه تو تنهايي چه جلو جمع.

اخلاقش اينطوريه حالا درسته آدم حرص ميخوره يه وقتا، ولي اينطوري بهترم هست از به نظرايي اتفاقاً

اخه جلو بقیه بیشتر بهم اهمیت میده تا وقتی ک تنهاییم!!!! خیلی عجیبه این چیزا واسم

این که خیلی خوب

جلو اقوامش بیشتر احترامت میکنه یعنی دوست داره

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
اون از خانواده ش ميترسه. احتمالا هم خانواده ش پشت سرت بهش حرف ميزنن ولي شوهرت به روت نمياره. براي هم ...

حالا داداشش اینقده تو جمع هوای زنش رو داره ینی آب هم بخواد بخوره اول ب زنش تعارف میده..همه جا هم کنارش میشینه..تموم حواسش ب اونه

تا خدا هست زندگی هست...
حالا داداشش اینقده تو جمع هوای زنش رو داره ینی آب هم بخواد بخوره اول ب زنش تعارف میده..همه جا هم کنا ...

نميشه همين داداششو براش مثال بزني كه ياد بگيره؟! يه وقتا ميبيني مردا عمداً بي توجهي نميكنن به زنشون بايد بهشون بگي كه دوزاريشون بيفته بايد چجوري رفتار كنن.

بیچاره مردا به کدوم سازمون برقصن😐

اگه جلو خانوادش بی محلی کنه که میگین بچه ننه س و فلان و هوامو نداره اگرم داشته باشه میگین ریاکاره...ای بابا

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
نميشه همين داداششو براش مثال بزني كه ياد بگيره؟! يه وقتا ميبيني مردا عمداً بي توجهي نميكنن به زنشون ...

اینقد مثالش میزنم و میگه باشه ولی باز انگار یادش میره😑😑

تا خدا هست زندگی هست...
اگر هم اولویت اولشون نباشه  مساوی اند

دقیقا اما شما بزن تو گوش مادرشوهرت شوهرت مطمئنا تو گوشت میزنه اما مادرشوهرت تو گوشت بزنه نهایت کاری که شوهرت بکنه باهاش دعوا میکنه غیر اینه ؟ 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
دقیقا اما شما بزن تو گوش مادرشوهرت شوهرت مطمئنا تو گوشت میزنه اما مادرشوهرت تو گوشت بزنه نهایت کاری ...

درست می گی اما تو مثال شما پای سن بالاتر واحترام میاد وسط در حالیکه شاید عردو به یک اندازه براش عزیز باشیم

به هر حال امیدوارم درمورد پسرهامون برعکس نشه و اولویت خانمهاشون نشه از شانس ما😁