2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متاسف شدم عزیزم .انشالله جاش با خوشی برات پر شه .به نظرم کار لوله باز کن نیست به خاطر عفونت هست که تو تاپیک قبلیت هم گفتی، پارگی زود هنگام کیسه آب بیشتر به خاطر فعونت هستش منم کلیه هام سنگسازن هفتا ۱۸ که یه دفعو تجربه کردم دکترم از اون موقع تا الان قرص پنی سیلین ۵۰۰ تجویز کرد و گفت برا اینه که کیسه آبت پاره نشه .حتما این دفعه با دکترت در میونش بذار.انشالله یه بارداریه بیخطر و سالمیو تجربه کنی.

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
متاسف شدم عزیزم .انشالله جاش با خوشی برات پر شه .به نظرم کار لوله باز کن نیست به خاطر عفونت هست که ت ...

ولی چیزم نبود گلم یهویی تو همین روزی که ریختن تو فاضلاب من همینجوری از بوی بد این اسید خفه میشدم عطر زدم تو اتاقم که حسش نکنم خوابیدم و بیدار شدم شبش دردم شروع شد روز بعدش هم صبح زدن همون روزم از عصر درد گرفتم تا لحظه  آخر که سقط شد اصلا چیزیم نبود

خدایا حال دلمو خودت خوب کن

ممنونم خواهری خیلی محتاج دعاتم 

میدونی من و دختر خالم با هم باردار شدیم الان خیلی دلم گرفته حتی دوس ندارم باش حرف بزنم درکم کن 

ولی چیزم نبود گلم یهویی تو همین روزی که ریختن تو فاضلاب من همینجوری از بوی بد این اسید خفه میشدم عطر ...

منم هفته ۱۸ بودم، شوهرم با یه چسب تند کار میکرد بوش خیلی اذیتم کرد رفتم تو اتاق که بخوابم یهویی یه درد شدید تو شکمم پیچید و غیر قابل تحمل شد خودمو شوهرم حدس زدیم از بوی تند چسب بوده بیمارستان که رفتم گفتم با بوی چسب اینجوری شدم دکتر زنانم گفت محاله بوی مواد شیمیایی و شوینده ها تو سه ماهه دوم مشکلات تنفسی میارن و برا آینده جنین خوب نیستن ولی باعث سقط نمیشن تا اینکه آز ادرار و خونم عفونت نشون داد فقط جزعی بود زود پیگیر شدم دردم هم به خاطر حرکت سنگ بود خواهرم پزشکن اونم میگه عفونت بی سرو صدا کارشو میکنه .در هر حال خوبه آدم بعدا  احتیاط کنه ولی عفونتو از بوی لوله بازکن جدیتر بگیر، همچنین استفاده از مواد شوینده و شیمیایی

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
منم هفته ۱۸ بودم، شوهرم با یه چسب تند کار میکرد بوش خیلی اذیتم کرد رفتم تو اتاق که بخوابم یهویی یه د ...

شما ک سنگ داشتی من که هیچی نداشتم و ندارم ولی فکر کنم از عفونته ولی خالم تو ۶ ماهگی داشت با مواد شوینده جرمگیر و سفیدکننده میشست و بچش افتاد گفتن به خاطر بوی مواد شیمیاییه چون اول بچه افتاد بعدش خون اومد منم اینجوری شدم اولی رو مراعات نکردم تو ۷ هفته سقط شد اینم تو ۱۵ هفتگی و ۱ روز سقط شد

چکار کنم اصلا عفونت نگیرم

تا میتونی آب بنوش .لباس زیر خیلی مهمه روزی دو بار لباس زیرمو عوض میکردم باز سوزش داشتم دیگه لباس زیر نپوشیدم کلا شلوار میپوشم اونو هم هر روز عوضش میکنم، همیشه آب جوشیده سماورو بخور گاه گدار هم توش یه قاشق آب لیموترش تازه بریز .تو بارداری از صابونهای قلیایی و خوشبو ، ژل شستشو استفاده نکن حتما هم بعد اجابت مزاج خودتو با دستمال خشک کن هفته ای یه بار با ژل شستشوی مخصوص بارداری خودتو بشور .ماست زیاد بخور هر وقت حس کردی عفونت داری منتظر دکترت نمون یه آز کشت ادرار بده UA,UCکه دیر نشه.من قبل اقدامم دو سه دوره عنبر نسارا و اسفند و خاکشیرو دود کردم و روش نشستم ...

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
شما ک سنگ داشتی من که هیچی نداشتم و ندارم ولی فکر کنم از عفونته ولی خالم تو ۶ ماهگی داشت با مواد شوی ...

به هر حال هر چی که مشکوکت کرده رو در نظر بگیر و احتیاط کن هیچ کدوم اینا امنتر از اون یکی نیستش.انشالله ایندفعه یه بارداریه سالمو تجربه میکنی از قدیم گفتن تا سه نشه بازی نشه😉منم دو تا سقط داشتم خدارو شکر این بارداریم پیشرفت کرد .از ته دل از خدا میخوام بهتون یه بچه سالم عطا کنه

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
امروز ۱۵ هفته و ۱ روزمه از دیشب دردم گرفت بعدش خوب شد یهویی امروز عصر زیر شکمم تیر میکشید هر ۵ دقیقه ...

الهي باعث و بانيش خير نبينه كه اينجوري شدي كه جيگر گوشت از بين بره ايشالله چندوقت ديگه  توام خدا يه ني ني تودلت ميزاره عين من ..غصه نخور عزيزم ميفهمم واقعا چي ميكشي چون خودم عين تو بودم ..

امروز ۱۵ هفته و ۱ روزمه از دیشب دردم گرفت بعدش خوب شد یهویی امروز عصر زیر شکمم تیر میکشید هر ۵ دقیقه ...

اما من نرفتم بيمارستان خودم توخونه سقط كردم عين شما شدم اول كيسه اب پاره شد بعد جنين اومد و مال من جفت گير كرده بود كه يه زره نشستم زور زدم  و سري يه جوشونده رازيانه و زعفرون خوردم كه جفتم اومد .. بعدم دور يه پارچه تميز بچه رو پوشوندمش و  خودم تنها با ماشين رفتم بچه ام و خاك كردم تو بيابوني ... خيلي سخت بود خيلي 

به هر حال هر چی که مشکوکت کرده رو در نظر بگیر و احتیاط کن هیچ کدوم اینا امنتر از اون یکی نیستش.انشال ...

عزیزمی ممنونم از دلدااریت خدا از دهنتون بشنوه گلم

الهي باعث و بانيش خير نبينه كه اينجوري شدي كه جيگر گوشت از بين بره ايشالله چندوقت ديگه &nb ...

عزیزم خیلی سختی کشیدم از دکترم فهمیدم که اونی که من اسمشو ذاشتم عفونت عفونت نیس و از اسیده که بچم خفه شده تو هم مثل منی که درکم کردی خواهری ان شاءالله هر چی از خدا  بخوای همونو بهت بده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز