2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امروز ۱۵ هفته و ۱ روزمه از دیشب دردم گرفت بعدش خوب شد یهویی امروز عصر زیر شکمم تیر میکشید هر ۵ دقیقه ...

استاتر منم دو بار سقط کردم ناراحت نباش حتما قسمت نبوده انشالله خدا بهت سلامتی بده دوباره باردار میشی این بارم یه نی نی خوشگل خدا بهت میده عزیزم 

نه من برادر شوهرام ولی بوشو ااحساس کردم 

ای وای چه بد الهی عزیزم خیلی سخته میدونم منم اولیمو سقط کردم خدا بزرگه توکلت به خدا باشه قسمتت نبود

لطفا واس سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرسین😍

منم داشتم سقط اونم سه قلو درد روحیش از جسمیش خیلی بدتره

ولی بیخیال باش یعنی سعی کن بیخیال باشی تا دوباره زود باردار شی 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
منم داشتم سقط اونم سه قلو درد روحیش از جسمیش خیلی بدتره ولی بیخیال باش یعنی سعی کن بیخیال باشی تا د ...

دلم خیلی گرفته نمیدونم با خودم چکار کنم چکار کنم دوباره باردار شم

خدایا حال دلمو خودت خوب کن
دلم خیلی گرفته نمیدونم با خودم چکار کنم چکار کنم دوباره باردار شم

سرتو به یه کاری گرم کن دو سه ماه بعد اقدام کن ان شاالله دوباره خدا بهت برش میگردونه

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
امروز ۱۵ هفته و ۱ روزمه از دیشب دردم گرفت بعدش خوب شد یهویی امروز عصر زیر شکمم تیر میکشید هر ۵ دقیقه ...

خدا بهت صبر بده عزیزم 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز