2777
2789
عنوان

دوسدارم....

38 بازدید | 3 پست

میخوام برگردم به دوران مجردیم

ب شدت نیاز دارم مث قدیما تو اتاقرخودم باعروسکام ثدرحال فک کردن ب رویاهام بخوابم

بدون دغدغه اینک فردا ناهارچی بپذم گوشت چقد گرون شده شوهرم زیربدهی وقرضه 

خونواده شوهر اله بله

بچه فلانه بیساره

هعیییییی 

از سردرد دارم میمیرم ولی نمیتونم بخوابم

منم ازین همه فکر و خیال خسته شدم

حتما واسه خودت به دل مشغولی که فقط مختص خودت باشه درست کن

نقاشی بکش

پیاده روی برو هرچی دوس داری

من یسال مرخصی کرفتم از دانشگاه بخاطر بچه تو خونه بودم یکسره میکفتم ای مجردی کجایی یادت بخیر

الان برگشتم سر درسم از ثانیه ای که سوار مترو میشم برم دانشگاه فقط بخودم فک میکنمو خودم

روحیم خیلی خوب شده

رمان خوندنم خیلی کمکم میکنه

خانه دار بودن خیلی سخته

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
منم ازین همه فکر و خیال خسته شدم حتما واسه خودت به دل مشغولی که فقط مختص خودت باشه درست کن نقاشی ب ...

من محدود نیستم اما خستم 

شوهرم کلی بدهی وقسط داره

ماشین میخواد بگیره باوام وقرض وچک

چطور اینارو برگردونیم

ی ماه دیگ اولین سالگرد ازدواجمونه چند روزدیگه تولدخودشه اصن هیچ ایده ایی نمیتونم داشته باشم

حقوقش کفاف نمیده

واقعا باید ازبعضی خرجای مهم هم بزنم اینا فکرمو مشغول کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من محدود نیستم اما خستم  شوهرم کلی بدهی وقسط داره ماشین میخواد بگیره باوام وقرض وچک چطور این ...

او‌پس اول راهی

زندگی همینه عزیزم

بچه دار که بشی خونه نشین بشی که خیلی سخت تر میشه

کاش شوهر منم زیر بار وام‌گرفتن میرفت خونه میخریدیم زودتر

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....