aaaazzzzooo مدیر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 433 عنوان کی بیداره... | مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 87 پست بیاید کمی باهم بحرفیم 1398/01/04 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jooon عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 اقدام اولته؟ یک سال هستش تواقدامم مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
jooon عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 من نتونستم صبر کنم ولی میخوای دقیق باشه یه چند روزی صبر کن بهتره انشاالله که مثبته منکه امیدندارم ولی صبرمیکنم چندروزبعدمیزنم ایشالا خداازدهنت بشنوه مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
jooon عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 هم سن منی من اردیبهشت میرم تو25سالگی بعد چهارسال بچه دارشدم من که یک سال هستش گذاشتم من عاشق بچه هستم فقط میگم خداناامیدم نکنه مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
معصومه؛آبادانی عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 1171 منکه امیدندارم ولی صبرمیکنم چندروزبعدمیزنم ایشالا خداازدهنت بشنوه نامه به فرشته ها بنویس میگن که رد خور نداره جوابش
jooon عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 نامه به فرشته ها بنویس میگن که رد خور نداره جوابش اگه اینطوری همینکارومیکنم تاچهل روزکه صلوات نذرکردم میخونم اونم گفتن حاجت میده مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
aaaazzzzooo مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 433 دوسال ازدواج کردیم خردادمیرم۲۴ حالا دوست داری پسر باشه یا دختر
معصومه؛آبادانی عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 1171 اگه اینطوری همینکارومیکنم تاچهل روزکه صلوات نذرکردم میخونم اونم گفتن حاجت میده هرچیزی که باامیدانجام بدی حتما جواب میده ولی اگه ناامیدی خودتو اذیت نکن ببخشید اینو گفتم ولی این تجربه منه نامه به فرشته هابلدی؟
jooon عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 حالا دوست داری پسر باشه یا دختر سالم باشه دخترپسرفرقی نمیکنه خدابده هردوش هم دوس دارم مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
aaaazzzzooo مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 433 سالم باشه دخترپسرفرقی نمیکنه خدابده هردوش هم دوس دارم شوهرت چی؟؟؟ اون چی میگه
jooon عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 هرچیزی که باامیدانجام بدی حتما جواب میده ولی اگه ناامیدی خودتو اذیت نکن ببخشید اینو گفتم ولی این تجر ... نه بلدنیستم نه خواهش میکنم ولی ته دلم یه امیدایی دارم توکل کردم به خدا مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
jooon عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 شوهرت چی؟؟؟ اون چی میگه اونم میگه فرقی نمیکنه فقط سالم باشه منکه دوتادوس دارم چون خودم نه خواهردارم نه برادرتکم مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
aaaazzzzooo مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 433 اونم میگه فرقی نمیکنه فقط سالم باشه منکه دوتادوس دارم چون خودم نه خواهردارم نه برادرتکم اخی😍😍😍🤗🤗🤗
jooon عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1352 اخی😍😍😍🤗🤗🤗 اره همیشه دوس داشتم تنهانبودم اونم قسمت نشدش مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....