2777
2789
😣😣😣  من خانواده همسرم کلاجاری و خواهرشوهرا و... دیشب شام خونم بودن 😐😐😐 یعنی آسفالت شدما

خوشبحالت تموم شد ماله تو

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارعزیزم چیزسنگین باغذاهای تند وداغ نخور ایشالله که مثبت میشه

ممنون عزیزم ایشالاحتمافقط بعضی موقعه هازیردلم تیرمیکشع وسوزن سوزن میشه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
چندساله که ازدواج کردی ؟ چندسالته؟

دوسال ازدواج کردیم خردادمیرم۲۴

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
خوشبحالت تموم شد ماله تو

ارره خداروشکر🤗

فقط مونده خانواده خودم ک اونم هروقت بیان استرسی ندارم بهرحال باهاشون راحتم واینکه خیلی خیلی کمک میدن بهم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

خانما یه سوال دارم منو و یکی از دوسام ۴سال پیش مجوز مهد کودک گرفتیم و همه مراحل سختی رو باهم طی کردیم فقط به اسم اون زدیم پروانه مهد رو،حالا مهد درامد زا نیس ینی واسه شراکت اما تکی جوابگو هس،حالا میگه من سهم تو رو میخرم اما فقط رو وسایل و خرجایی که کردیم هزینش رو میدم و واسه پروانه مهد پولی نمیدم .حالا شما قضاوت کنید چطور باید بشه درستره

ارره خداروشکر🤗 فقط مونده خانواده خودم ک اونم هروقت بیان استرسی ندارم بهرحال باهاشون راحتم واینک ...

من که فقط یه خواهر مجرد دارم و مامان و بابام

وقتی مامانم اینا بیان خونم ،اونا بیشتر از خودم کار میکنن😆😆😆

کلا آدم با خانواده ی خودش راحتتره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
پس فردابزنم نشون میده اخه میگن اطمینان نیست اشتباه میزنه

من نتونستم صبر کنم ولی میخوای دقیق باشه یه چند روزی صبر کن بهتره

انشاالله که مثبته

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
خانما یه سوال دارم منو و یکی از دوسام ۴سال پیش مجوز مهد کودک گرفتیم و همه مراحل سختی رو باهم طی کردی ...

از لحاظ قانونی درست میگه اما وجدانی و به اصطلاح مردونگی نه...