برا چی میزنن این امپولو عزیزم؟منظور تحریک تخمک برا اینه؟؟؟
وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
یه نصیحت اگه تا ۶ ماه هاج سی جی زدی باردار نشدی حتما بر لاپاراسکوپی یا هیتروسکوپی کن بیخود با این آمپولت تخمدوناتو نابود نکن من بعد دوسال استفاده از این آمپول بعد اینکه حسابی خودمو مریض کردم این کارو انجام دادم فهمیدم چسبندگی داشتم الان از تخمدان درد دارم دیوانه میشم همش اثرات هاج سی جی
منم یه دو هفته ای هست اقدام کردم😅برم دکتر چی بگم برام تجویز کنه؟؟
وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
پ فک نکنم بدن بهت. چون زمانی ک میتونی طبیعی باردار شی چرا باامپول
عه اره دیگه.مرسی عزیزم از راهنماییت