2777
2789
عنوان

بچه سوم 🙈🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 5796 بازدید | 78 پست
تغذیه که باعث محرم شدن نمیشه،،محرم بودن یا از طریق نسبت هست یا سببی یا رضاعی یعنی شیر طرف رو خورده ب ...

بچه ای که از طریق رحم اجاره ای متولد شده نسبت به فرزندان زنی که اورا به دنیا اورده چه حکمی دارد؟

با سلام وتشکر از ارتباط با این مرکز
طبق نظر حضرت آیت الله خامنه ای اجاره رحم به این معنا که اسپرم و تخمک از زن و شوهر شرعی را در رحم زن اجنبی پرورش بدهد ، اشکالی ندارد لکن باید از مقدمات حرام مانند لمس و نظر اجنبی اجتناب شود. فرزندی که به دنیا می آید ، فرزند شرعی مرد صاحب اسپرم و زن صاحب تخمک می باشد، تمام احکام نسب بین آن ها جاری است و از همدیگر ارث هم می برند ، اما نسبت به زن صاحب رحم باید احتیاط شود، یعنی این پسر بعد از بلوغ، نگاه به بدن و موی زن صاحب رحم نکند و هم چنین با خود او و یا دختر و یا خواهر او ازدواج نکند.(1)
بنابراین بچه متولد شده باید نسبت به فرزندان صاحب رحم احتیاط کند یعنی نمی تواند با آنها ازدواج کند و همچنین نمی تواند مانند محارم با آنها رابطه داشته باشد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تغذیه که باعث محرم شدن نمیشه،،محرم بودن یا از طریق نسبت هست یا سببی یا رضاعی یعنی شیر طرف رو خورده ب ...

منم نشنيدم نامحرم بشن وگرنه اين همه مراجع تو ايران اجازه نميدادن

نه اصلا اينطوز نيست اتفاقا خيليي با محبت هستن و اخساساتي ولي دختر و درك كردن دنياي دخترونه يه جور دي ...

پس برات چی کم دارن که دختر میخوای؟یا مگه چشونه که بچه دیگه میخوای؟

چطور دلت میاد وفتی پسر داری بگی دختر ی چیز دیگست و ...

هر کسی هر جنسیتی بچه داره بهتره بهش افتخاررکنه

بچه ای که از طریق رحم اجاره ای متولد شده نسبت به فرزندان زنی که اورا به دنیا اورده چه حکمی دارد؟ با ...

اینجور که این میگه نه محرمه نه نامحرم،،معلقه!!!! چون آخرش،گفته مثله محرم هم نمیتونه باهاشون در ارتباط باشه!!!

پس برات چی کم دارن که دختر میخوای؟یا مگه چشونه که بچه دیگه میخوای؟ چطور دلت میاد وفتی پسر داری بگی ...

خواهش ميكنم موضوع رو به سمتي نبرين كه ادم رو پشيمون كنين از حرفش! من يه مادرم كه جووونم رو هر لحظه فداي هر قدمشون ميكنم هيييچ چيزي هم بچم كم نداره خدا رو شكر ولي حرف من اينه كه دنياي صورتي دخترونه رو دلم ميخواد كه هر لحظه اش رو خودم بعنوان يه زن تجربه كردم ببينم 

پس برات چی کم دارن که دختر میخوای؟یا مگه چشونه که بچه دیگه میخوای؟ چطور دلت میاد وفتی پسر داری بگی ...

دلم خيلي از حرفتون گرفت معلومه كه به بچه هام افتخار ميكنم مراقب باشين دارين چي ميگين

دلم خيلي از حرفتون گرفت معلومه كه به بچه هام افتخار ميكنم مراقب باشين دارين چي ميگين

واقعا آدم هر چی نداره دلش میخواد

منم دحتر دارم

همیشه دلم میخواد یه پسر هم داشته باشم بشه عینه باباش یه مرد به تمام معنا