2777
2789
عنوان

راضی هستید از ازدواجتون

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 55 پست
خودتون نخواستید ازدواج کنید؟

یه مدت بله خودم قصد ازدواج نداشتم و دو سه سالی هست که تصمیم به ازدواج گرفتم ولی مرد مناسب و مرد زندگی هنوز ندیدم و خواستگار که میاد با یه مشاور مشورت میکنم ولی تصمیم نهایی رو خودم میگیرم

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر می کنید دخترای مجرد زندگیشون سخته؟؟؟؟

اگر تو خانواده ای باشه که استقلال کافی نداشته یا محل زندگیش از نظر فرهنگی محدود باشه ، سخت میشه.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
 اگر تو خانواده ای باشه که استقلال کافی نداشته یا محل زندگیش از نظر فرهنگی محدود باشه ، سخت میش ...

من مجردم.۳۳سالمه.شاغلم و مستقل از خانواده م زندگی می کنم...انشالله تابستون می خوام نامزد کنم.اگه حرف مردم نبود مجرد می موندم

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
من مجردم.۳۳سالمه.شاغلم و مستقل از خانواده م زندگی می کنم...انشالله تابستون می خوام نامزد کنم.اگه حرف ...

نکته اش همون در استقلال از خانواده است. دختری رو میشناسم که تو 30 سالگی هنوزم مدل مو و ابروش دست مادرشه. این محدودیتای بی دلیل سخت میکنه زندگی رو

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
شوهرم بهترین مرد دنیاس بی اغراق اما مشکل دوری ها و نبودن هاش بخاطر کارش هست ک بدجور کلافه و دیوانه ...

همین که مرد خوبیه باید خوشحال باشی دوری و .. یه مدتی هست تموم میشه 

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
چرا فکر می کنید دخترای مجرد زندگیشون سخته؟؟؟؟

چون هر انسانی لیاقتش رو داره که تو زندگی یه عشق و همراه داشته باشه هرچقدر هم مستقل باشه

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
چون هر انسانی لیاقتش رو داره که تو زندگی یه عشق و همراه داشته باشه هرچقدر هم مستقل باشه

دوست پسر دارم که بهم عشق میده

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀