2777
2789
عنوان

رفتو امدد عید

103 بازدید | 6 پست

فامیلای ما از شام و نهار همرو دعوت میکنن ولی شوهر من اهل رفتو امد نیست و هیچکدوم از دعوتارو قبول نمیکنه. منم خیلی خجالت میکشم دعوتارو پس میزنیم خیلی زشته. فامیلامونم از این که یه سر بریم خونشون بدشون میاد میگن از قصد نمیان که یه وقت دعوت نکنن از غذایی. بنظرتون چیکار کنم مامانم همیشه باهامون تو عید دعوا داره که چرا هیجا شوهرم نمیاد از غذا. آخه از یه ورم حق داره شوهرم خیلی زیادن فامیلامون چیکار کنم

با شوهرت حرف بزن دعوت بزرگترهای فامیل رو قبول کن،حق داره مامانت فامیل به شما احترام می ذارن که دعوت میکنن زشته نرید،بالاخره زن وشوهربایدیه خاطر هم یه سری عادت هاشونوکناربذارن

با شوهرت حرف بزن دعوت بزرگترهای فامیل رو قبول کن،حق داره مامانت فامیل به شما احترام می ذارن که دعوت ...

آره اتفاقا با شوهرم دعواش شد گفت فامیل به شما احترام میزارن که همیشه دعوت میشید ولی شماها هیچوقت نمی‌آید ابرو مارو می‌برید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میتونی با شوهرت مشورت کن دعوت کنی با یه شام ساده چه اشکالی داره  هر کی در حد توانشه.اگه ما ...

نمیدونم والا همیشه از اینکه کسی بیاد خونش واهمه داره. فامیلای خودشون اهل رفت نیستن  عادت کرده کسی نیاد خونشون 

آره اتفاقا با شوهرم دعواش شد گفت فامیل به شما احترام میزارن که همیشه دعوت میشید ولی شماها هیچوقت نمی ...

ازدواج همینه دیگه دوتا آدم با دوتا طرزفکر مختلف میرن زیر یه سقف،اصل اینکه شما بتونیدباهم کنار بیاید وبه خاطرهمدیگه کوتاه بیاید،شوهرت از اول اینطور بار اومده طول می کشه تا بتونه با این دیدوبازدیدا کناربیاد،هروقت حالش خوبه باهاش صحبت کن بگو منم دوست دارم بافامیلم رفت وآمد کنم دلم میپوسه یکسره تو خونه باشم،صله رحم ثواب داره چه اشکالی داره چندوقت یه بار بریم مهمونی و مهمون بیاد،مهمون روزی خودشومیاره هر خونه ای که مهمون بره برکت اون زندگی بیشترمیشه،خلاصه سعی کن راضیش کنی چون اینطورپیش بره مطمئنا فامیل پشت سرتون حرف در میارن که خسیسن واین حرفا

ازدواج همینه دیگه دوتا آدم با دوتا طرزفکر مختلف میرن زیر یه سقف،اصل اینکه شما بتونیدباهم کنار بیاید ...

دقیقا بعد یه جایی فامیلو میبینه زیاد تحویلش نمیگیرن بعد میگه چرا بام اینجورین. خب مرد حسابی دعوتاشونو میپوچونی همیشه توقع احترام هم داری