2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 10320 بازدید | 64 پست
بچسب به زندگیت یه مشت فلز به خودت وصل کنی که چی .دل یک ادم خیلی ارزشش بیشتره تا طلا و نقره . بخدا دا ...

من دوتا میخوام یه مشت نه به خدا من دنبال طلا نیستم فقط میگم چیکار کنم ازنقره منصرفشون کنم

عزیزم اینجا همه تحریکت میکنن بری سمت طلا وقتی ام طلا نتونن برات بخرن بیشنز از پیش سرخورده میشی

ببین پسر عموی خودم ازدواج کرد سروان بود اون موقع ها سروان کم چیزی نبود دوتا خونه داشت ماشین داشت زن که گرفت همون روز خواستگاری زنه گفت من طلا دوست ندارم طلا نمیخوام فقط یه حلقه خزید الان کلی ثروت داره یه حلقه بیشتر دست زنش نیست آیا وضعش بده نمیتونه طلا بخره پولشو نداره ؟نه ارزش زن به طلا نیست طلا خوشبختی نمیاره هرکی عروس عمومو میبینه بهش میخنده میگه یه النگوام نداره ولی خودش ارزشش رو بالاتر از طلا دونسته

و دیگر هیچ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینجا همه تحریکت میکنن بری سمت طلا وقتی ام طلا نتونن برات بخرن بیشنز از پیش سرخورده میشی ببین ...

محیط ما کوچیکه همه چشمشون رو دوختن به دستام خجالت میکشم وناراحت میشم ولی مهم نیس فقط این نقره عذابم میده

من دوتا میخوام یه مشت نه به خدا من دنبال طلا نیستم فقط میگم چیکار کنم ازنقره منصرفشون کنم

بخدا خانواده های طرف ما به پسره نگاه میکن فقط انگشتر نامزدی . همساینون نزاشت طرف حشن عروسی هم بگیره . خانواده دختره هم پول دار بودن فقط به زندگی خودشون فکر میکنن .پسره بتونه گلیمشو بکشه بیرون از ازمون قبوله .اینجاس که باید خودتو تو دل شوهرت جا کنی .طلا میاد میره . من خواهرم فقط انگشتر خرید بعد عروسی پول خرج که جمع شد فرداش رفت یه گردنبند کوچیم گرفت الان دوتا پسر هم داره .

بگو عروسی باید به بهترین شکل ممکن باشه بعد بگو چقدر برای عروسی میخواید خرج کنید پولو بدید به من تمام مراسم رو بگیرم بعد دنبال چیزای ارزون باش طلاتم بخر برای عقد من بدل انداختن گردنم میگفتن عروسی هم بنداز من ننداختم گفتم شده سه تا النگو باید بخری روز خرید خواهر شوهر اومد همرام رفته بود النگوهایی که با فشار کج میشن مثل سیم میمونن بر اشت منم گفتم میخواید ابروی خودتون رو جلوی فامیلا ببرید اینارو نمیخوام انقد گشتم هفت تا خریدم 

نقره زیر اب بره رنگش عوض نمیشه؟

ن اما خب کثیف میشه رنگش تیره میشه دوباره باید پاک کنی ثیقلش بدی

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
بگو عروسی باید به بهترین شکل ممکن باشه بعد بگو چقدر برای عروسی میخواید خرج کنید پولو بدید به من تمام ...

همش به من میگن میخریم میخریم بزارببینیم فلان چی میشه زهرمار چی میشه آخرشم مثلا ۵ میلیون خرج میکنن میشینن بهم میگن گرونی منم دلم میشکنه وعده دروغین

من درک کردم که یه سال گذشته ولی لالم هنوز ولی به نظرتون به ادم توهین نمیشه به زور نقره دستت کنن توهم ...

واسه من طلا اخلاق همسرمه. بتونمم براش میخرم. اگه میتونه و نمیخره اره ظلمه. شما سعی کن زینتت اخلاق و سازگاریت با همسرت باشه نه خودتو ویترین کنی که دوتا النگو دستت کنی.بیشتر چشت میکنن زندگیتم تباه میکنن مردم. ولی چی بگم والا. من زن داداشم طلاهاشو داد ماشین گرفتن لام تاکامم حرف نزد.طلا هم براش مهم نبود