2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 10320 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوان به زور ببرن خرید میگن یاطلا یا عروسی😭😭😭

بگو عروسی ولی نقره هم نمیخرم چیزی نمیندازم منم مادرشوهرم داره ولی من خنگ انقد کم توقع بودم وبدون سیایت خودم تو زبونشون انداختم بدل .الان میگن خوب براعروسیت سرویس بدل بگیر خوشبختانه اقام اینطوری نیست میگیره .ولی من بهشون گفتم یا طلا میگیرم یا چیزی نمیندازم 

هیسسسس دخترها فریاد نمی زنن

نقره هم مگه میدن؟ استارتر خانواده شوهرت از مال من داغون ترن که

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مادرش نمیزاره😭😭😭

از الان ب حرف مادرش فردا روز اذیتت میکنه من خودم مادر شوهرم خیلی خوبه فقط شوهرم یه عادت بد داره هر چی میشه ب مامانش میگه مامانم یه جورایی یر صحبت باز میکنه ک مثلن پسرم بهم گفته تا حالا بهش جدی چیزی نگفتم وای خوشم نمیاد هر چی میشه تند تند  ب ننش میگه 

بچه ها راهنمایی بدین فقط چجوری بفهمونم که نمیخوااااام وقتی میگم نمیخوام قهر میکنن

بزار قهر کنن اصلن تو پیش قدم شو قهر کن بگو طلا ک نمیخرین بدل هم نخرید مردم میگن چقدر خسیسن

اگه ندارن نقره هم نبايد بخرن اينجوري به ديگران ميخوان بگن طلاست الكي 

چرا میگن زندگی مشترک ؟ باید دو طرف همو درک کنن و تو سختی و آسونی با هم بسازن . از طرفی با وضعیت نابسامان الان کشور کمتر پسری میتونه برا زنش طلا بخره اونم با گرم کم . اونم مگه خانوادش کمکش کنن.با در نظر داشت اکثریت شغل های جامع معمولا قشر .کارمند با ماهی سه ملیون حقوق خدا رو خوش نمیاد که مجبور کنی پنجاه شصت تومن طلا بگیره . بجا اینکه همون پولو واسه رفاه خانواده میشه خرج کرد .گذشت زمانی کی تا آرنج طلا میگرفتن زنو . سنت بدی بود در کل و هست 

خانواده شوهرمم عيدي بهم طلا ندادن برام شيريني خوري خريدن بيشعورااااااا

واقعا شما ادم قدر نشناسی هستین کمیت عیدی مهم نیست مهم اینه که به فکرت بودن و دست خالی نبوده و نخواستن ازشون رنجیده خاطرشی .

بزار قهر کنن اصلن تو پیش قدم شو قهر کن بگو طلا ک نمیخرین بدل هم نخرید مردم میگن چقدر خسیسن

یه بار بحثمون شد رفته بود به مامانش گفته بو داونم صبح ساعت ۹ زنگ زده چیزی شده پسرم دیشب نخوابیده بودناراحت بود گفتم ببینم توچیزی بهش گفتی

چرا میگن زندگی مشترک ؟ باید دو طرف همو درک کنن و تو سختی و آسونی با هم بسازن . از طرفی با وضعیت نابس ...

من درک کردم که یه سال گذشته ولی لالم هنوز ولی به نظرتون به ادم توهین نمیشه به زور نقره دستت کنن توهم به بقیه نگا کنی دلت اتیش بگیره ملت یه گونی داره ولی من ارزش دوتا النگورو ندارم؟؟؟؟؟؟

یه بار بحثمون شد رفته بود به مامانش گفته بو داونم صبح ساعت ۹ زنگ زده چیزی شده پسرم دیشب نخوابیده بود ...

بچسب به زندگیت یه مشت فلز به خودت وصل کنی که چی .دل یک ادم خیلی ارزشش بیشتره تا طلا و نقره . بخدا داشتنش دردسر بیشتری داره. خیلی ها حاظر هستن داریشون رو بدن ولی یه زندگی با آرامش داشته باشن. سعی کن مشوق شوهرت باشی تا بلای جونش