بچه ها من یه دعا پیدا کردم انداختم تو آب الان انگار فقط میخوان اذیت کنن لباسامو برمیدارن😐 دوتا شلوارم انگار اصلاغیب شدن یه شبانه رو خونه رو با مامانم گشتم هیچی نیس صدای تنبک تو خونه میاد بعد یهو قطع میشه
هرکاری میکنین از ادرار و مدفوع انسان و حیوانات و زباله استفاده نکنید نجاسات پاک کننده نیستن ی ...
سایه جان من حالم اصلا خوب نیس٬دوس دارم برم ی جایی تنها باشم فقط گریه کنم٬ب نظرت چیکار کنم؟
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبهٔ عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید مدفوع گرگ رو بیارید بسوزونید و بوشو ب خونه بدید دور تا دور البته نباید قران تو خونه باشه باید قران رو بزارید بیرون با بزارید خونه یکی دیگه بعد سه چهار روز ک بو از خونه رف میتونید قران رو بیارید خونه