2777
عنوان

بچه ها بیدارید؟

87 بازدید | 13 پست

لطفا نظرتونو بگید

من عقدم الان که عیده و شوهرم تعطیله قرار بود من برم خونه شون و باهم باشیم کلا 

اما از قبل عید نمیدونم چی شده مادرشوهرم کلا محل من نمیذاره و یه کلمه م باهام حرف نمیزنه البته این اخلاقشه یه مدت اینقدر مهربون میشه آدم دیگه از مهربونیش زده میشه بعد یهو چنان بد اخلاق میشه و تحویل نمیگیره که آدم شک میکنه این همون آدم قبله

حالا به نظرتون من برم خونه ش یا نه؟ از یه طرف میگم شوهرم همین تعطیلات داره فقط اگه بگم نمیام پیشت خیلی ناراحت میشه از طرفی وقتی میرم مادرشوهرم یه جوری رفتار میکنه واااقعا معذب میشم یه چایی هم جرات نمیکنم بخورم کاملا احساس میکنم راضی نیس

از طرفی هم میگم من کاری نکردم که داره بهم بی احترامی میکنه اتفاقا برم خونه ش حرصش دربیاد

چیکار کنم به نظرتون؟

فامیلین؟

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو ولی زود برگرد زیاد نمون شاید خوش شانس باشی و اون روزی که بدی مادرشوهرت خوش اخلاق باشه

برم باید شب بمونم چند روز 

البته ما واحد جدا داریم شام و.ناهارم نمیمونم فقط ظهرا و شبا میریم خونه

خب عالیه که واحد جدا داری برو با شوهرت خوش بگذرون این روزها دیگه تکرار نمیشه

خدا لعنتش کنه که نمیذاره اب خوش از گلومون پایین بره 

بنده خدا شوهرم امشب میگه ببخش منو بابت داشتن همچین مادری، شرمنده م