2777
2789

البته من از این ناراحتم که خودشون با هر کسی بخوان هر جا میرن و هر کاری انحام بدن از نظرشون بد نیست .فقط دیگران نباید کار بدی در رابطه با اونا انجام بدن .انگار همه بدن فقط اونا خوبن

نه بابا .رفت و امد کمه .اما برادرشوهرم درد و دل میکنه پیش شوهرم که مادرم پشت خانومم حرف میزنه .یا می ...

دقیقا درک میکنم من اگه ۲ تا خاطره کوچیک از جاریم تعریف کنم به خدا که چند روز ذهنت رو در گیر میکنه بس که عجیب و پرررو      

ولی من اصلا اهمیت نمیدم   البته اینم بگم همسرمم بعد چند تا داستان  اونم دیگه اهمیت نمیده مخصوصا اینکه دید اون هر کاری میکنه من نه راجبش حرف میزنم نه عکس العمل بد نشون میدم   فقط یه بار گفتم واقعا بچه است 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته من از این ناراحتم که خودشون با هر کسی بخوان هر جا میرن و هر کاری انحام بدن از نظرشون بد نیست . ...

بهترین برخورد با این آدمها اینه که تو جمع تحویلشون بگیریو گرم برخورد کنی   ولی بعد اصلا برات مهم نباشه 😋😋😋😋😋😋امتحان کن   😁😁😁😁

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
دقیقا درک میکنم من اگه ۲ تا خاطره کوچیک از جاریم تعریف کنم به خدا که چند روز ذهنت رو در گیر میکنه بس ...

اره منم باید روی زبونم کنترل داشته باشم .اگه درموردش چیزی نگم همه چیز درسته .همش بخاطر حرفای من بحثمون میشه

بهترین برخورد با این آدمها اینه که تو جمع تحویلشون بگیریو گرم برخورد کنی   ولی بعد اصلا برات مه ...

درست میگی فقط ظاهر مهمه .من زیادی تو حفظ ظاهر تبحر ندارم خیلی بده این خصوصیتم

اره منم باید روی زبونم کنترل داشته باشم .اگه درموردش چیزی نگم همه چیز درسته .همش بخاطر حرفای من بحثم ...

عزیز دلم سعی کن بعد میبینی که چقدر  برای خودت بهتره و بیشتر آرامش داری    😘😘😘😘😘   

عزیز دلم سعی کن بعد میبینی که چقدر  برای خودت بهتره و بیشتر آرامش داری    😘😘😘😘😘& ...

ممنونم عزیزم.اخه همش میاد تو ذهنم خواهرم ندارم باهاش درد و دل کنم .اگه با شوهرمم حرف بزنم ناراحت میشه از زنداداشش بد گفتم .گاهی حس میکنم اونو‌بیشتر از من دوس داره .روش حساس شدم انگار .میدونم غیر عاقلانس

ممنونم عزیزم.اخه همش میاد تو ذهنم خواهرم ندارم باهاش درد و دل کنم .اگه با شوهرمم حرف بزنم ناراحت میش ...

دقیقا درکت میکنم منم اولا این فکرو میکردم 😅😅😅😅ولی الان دیگه اهمیت نمیدم  من از جاریم بزرگترم همسرمم پسر بزرگه   ولی دوسال بعد اونا ازدواج کردیم          یه کم طول کشید بفهمم چه حجم عظیمی از حسادت تو وجودش هست   (مثلا میگه شاید تو دقت نکردی ولی من میدونم داداش هلی عادت داره چه جوری بخوابه حتما حتما باید متکا بغل کنه   من چند سال عروسشونم میدونم😂😂😂😂😂😂اینو ۱ سال بعد عروسیم گفت😂😂😂آخه اشتباهم میکنه فقط میخواد بگه من بهتر از تو میشناسمش😁)  ولی من واکنش نشون ندادم اونم ظاهرا بیخیال شده    اولا همسرم سعی میکرد رفتاراش رو توجیه کنه که مبادا من ناراحت بشم ولی دید من راجبش حرف نمیزنم بعد که کاراش رو میدید میگفت این دیووونه است بابا  ولی من همچنان زیاد راجبش حرف نمیزنم 

چقدر حرف زدم 😅😓😥

دقیقا درکت میکنم منم اولا این فکرو میکردم 😅😅😅😅ولی الان دیگه اهمیت نمیدم  من از جاریم بزرگتر ...

احساس میکنم حساسیت بیخود پیدا کردم .خوش بحالت که تونستی خودت رو کنترل کنی .کاش منم بتونم ‌.از امشب قول میدم دیگه در موردش صحبت نکنم .من میتونم