2777
2789

برا ما حالا برعکسه من عروس دومم اصلا هیچ بدی نکردم بهشون برادرشوهرم جواب سلاممو نمیده ولی همه خانواده شوهر خداروشکر میدونن ک جاریم بده 

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش برادرشوهرم چسبیده بهش .از وقتی اومده انگار برادرشوهرم دشمن خونی من شده .به زور جواب سلامم میده

واقعا فکر کردی جاری بیاد از تنهاییت در میایی 😟 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

برادر شوهر من طبق یه قانون نانوشته ولی لازم الاجرا      با من حتی تو جمع خیلی دوستانه و بگو  بخندم بجز سلام و تایید حرف هیچ حرفی نمیزنه   البته نه تنها با من  بلکه با هیچ موجود مونث دیگه ای هم حق حرف زدن نداره    تو جمع خوانوادگی و دوستانه حتی تو پیک نیک چند متر عقب تر میشینه    خانمش میگه دوست ندارم  😐😐😐

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

انقدر از برادرشوهرم دلگیرم.به نظرتون توقع زیادی دارم .اخه برادرای من خیلی به دخترم محبت میکنن دخترم دوسشون داره.اما اصلا عموشو که نمیبینه .وقتی برادرشوهرم میاد بغلش کنه گریه میکنه تیکه میندازه که فقط دایی شو دوس داره.اخه یکی نیست بگه مرد حسابی تو یه سر میزنی به برادرت که بچشو ببینی تورو بشناسه.مهمونی دعوتشون میکنیم برای شام  ساعت هشت میان نه میرن

بیخیال بابا   خودتونو عشقه    مهم اینه که با همسرت خوبی و بقیه چیزا مهم نیست 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
نميدونم خانوما اينجا چقد برادر شوهر براشون مهمه عزيز دلم بيخيال برادر شوهرتو ميخواي چيكار بزار خوش ...

اخه برای شوهرم خیلی مهمه که رابطش با برادرش حفظ بشه .همش به من میگه تو چون از جاریت سری اون ناراحته .باید بری پا پیش بذاری باهم صمیمی شین .چون بزرگتری .تا رابطه منو برادرم حفظ بشه .

خب اخه کسی که نخواد باهات صمیمی بشه چهکار میشه کرد همش بهش پیام میدم سرد جوابمو میده .منم از پیامم پشیمون میشم

در درجه اول برو خداتو شكر كن كه خواهر شوهر نداري وگرنه زندگيتو تلخ ميكرد در درجه دوم هيچ وقت به جاري به چشم دوس يا خواهر نگا نكن من با جاريم دوس صميمي بوديم از وقتي جاري شديم دوستم از اين رو به اون رو شد😐

نه بابا .همش بخاطر اونا منو همسرم بحثمون میشه

چرا بحثتون  میشه   شما که رفت و آمدتون کمه 

اخه برای شوهرم خیلی مهمه که رابطش با برادرش حفظ بشه .همش به من میگه تو چون از جاریت سری اون ناراحته ...

نميدونم والا چي بگم

خب شوهرت بايد رابطشو حفظ كنه بگو داداش تو هست تو باش صميمي تري

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
چرا بحثتون  میشه   شما که رفت و آمدتون کمه

نه بابا .رفت و امد کمه .اما برادرشوهرم درد و دل میکنه پیش شوهرم که مادرم پشت خانومم حرف میزنه .یا میگه داداش تو چرا زنگ نمیزنی حال خانومم رو بپرسی.حالا نه که خودش حال منو دخترمو میپرسع 

خب شما باشین حساس نمیشید به جاریتون .انگار فقط اون خانومه و ارزش داره ماها بی ارزشیم.خب اگه دوس داری همه ازت خوب بگن و حالت رو بپرسن چرا خودت اینطوری نیستی