2777
2789
عنوان

مهاجرت

1239 بازدید | 22 پست

کیا درمورد مهاجرت به خارج از کشور اطلاعات دارن

اگه میشه ممنون میشم راهنماییم کنید

مهاجرت کاری میخوایم

خودم اطلاعات دارم تا حدودی ولی از نظر احساسی وقتی رفتیم میخوام بدونم اوضاع چطوره، میشه کنار اومد دور از خوانواده؟ اونقدری خوب هست که ارزششو داشته باشه؟؟

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نصف عمرم خارج از ایران گذروندم و میدونم که این سوال خودت باید جواب بدی اگه الان آدم اهل خانواده و وابسته ای هستی که همش میری مهمونی و پارتی، اونجا تنهایی اذیتت میکنه ولی اگه نیستی نه!

من خیلی وابسته به خانواده ام بودم و واقعا دوری ازشون برام عذاب آور بود و خوب خانواده ام‌هم‌خیلی ابراز دلتنگی میکردن

از نظر خوب بودن واقعا خوبه و می ارزه! هیچ چیزش قابل قیاس نیست! شرایطی برای خودت فراهم کن که بتونی سالی یکی دوبار بیای ایران دیگه اصلا سخت نیست! اونجا دوست غیر ایرانی پیدا کن خوب میشه! من به عنوان تجربه دیده میگم با ایرانیها تو خارج از ایران رفاقت نکن چون درگیر حاشیه ان! هوش تو فکر مشروب و ول چرخیدن و مسایل جنسی و زیرآب زدن و دو‌بهم زنی هستن! ولی با خارجیا راحتتر میتونی کنار بیای

من نصف عمرم خارج از ایران گذروندم و میدونم که این سوال خودت باید جواب بدی اگه الان آدم اهل خانواده و ...

به فامیل و مهمونیو اینا وابسته نیستم

فقط مامانم...

اون همه چیزمه و مشکل اصلی منم اونه

همسرم دنبال کارامونه برای استرالیا ولی من همش کشش میدم چون میترسم نتونم کنار بیام

میگه شرایط اونجا جوریه که باعث میشه کنار بیای وقتی هم باهاشون تصویری صحبت کنی هر روز کمتر اذیت میشی

به نظرت درست میگه؟؟

به فامیل و مهمونیو اینا وابسته نیستم فقط مامانم... اون همه چیزمه و مشکل اصلی منم اونه همسرم دنبال ...

ببین اول اینکه مهاجرت به استرالیا پروسه یکی دو‌ساله اس بزار کاراش رو‌شروع کنه اگه نخواستین بعدا تصمیم بگیرین که نرین حداقل قبل از اینکه مرزها بسته بشه فرصت انتخاب داشته باشین! دوم اینکه خوب بستگی داره همین الانش من و مامانم از هم دوریم اون یه کشور دیگه منم یه جای دیگه، دلم خیلی خیلی براش تنگه یه موقع هایی بهم فشار میاد گریه میکنم، یعنی سر مناسبت ها دلم‌هوای مامان بابام میکنه ولی روزانه سه چهار  بار تماس تصویری میگیریم و همش در حال تکست دادن هستیم، من دیگه درگیر شوهر و زندگی شدم و عادت کردم، مامانم هم عادت کرده ولی همیشه ابراز دلتنگی میکنیم به هم! والا نمیتونم قطعی بهت بگم راحته یا نه ولی عادت میکنین و روزشماری میکنین برای دیدن همدیگه! من هر وقت مامانم اینا میان و میرن تا یک هفته حالم بد خرابه هااا 

ببین اول اینکه مهاجرت به استرالیا پروسه یکی دو‌ساله اس بزار کاراش رو‌شروع کنه اگه نخواستین بعدا تصمی ...

میتونم بعد از این که اقامتم دائم شد پدرمادرمو با قانون مهاجرت خویشاوندی ببرم؟؟

میتونم بعد از این که اقامتم دائم شد پدرمادرمو با قانون مهاجرت خویشاوندی ببرم؟؟

صد در صد اصلا کاری هست که خیلیا میکنن، خیلی از دوستای ایرانی و غیر ایرانی دارم اقامت گرفتن خانواده بردن با خودشون! پدر و مادر میتونین راحت ببرین با خودتون بعد از اقامت! اگه شرایطش رو دارین بهترین راه حل اینه که اونا رو هم ببرین با خودتون تا دنیا گلستون بشه 

صد در صد اصلا کاری هست که خیلیا میکنن، خیلی از دوستای ایرانی و غیر ایرانی دارم اقامت گرفتن خانواده ب ...

خیلی ممنون به خدا اگه بتونم اینکارو بکنم که با همسرمم همراهی میکنم تا کارامون سریع تر پیش بره

چون زندگی اون طرف اگه بتونیم شرایط رو سریع اوکی کنیم هرسالش به صد سال زندگیه اینجا می ارزه!!

خیلی ممنون به خدا اگه بتونم اینکارو بکنم که با همسرمم همراهی میکنم تا کارامون سریع تر پیش بره چون ز ...

شک نکن که میتونی خانواده ات ببری با خودت و‌ به نظرم اگر شرایط رفتن داری حتما اقدام کن ایشالله زندگی خوبی اونجا برای خودت فراهم میکنی! خدا تمام انسان ها روی کره زمین به این بزرگی آفریده که زندگی کنیم چرا وقتی میتونیم جای بهتری زندگی کنیم خودمون رو وابسته به یک نقطه و یکجا با شرابط سخت کنیم! برو و خانواده ات هم با خودت ببر تا نسل آینده ات رو نجات بدی 

شک نکن که میتونی خانواده ات ببری با خودت و‌ به نظرم اگر شرایط رفتن داری حتما اقدام کن ایشالله زندگی ...

خیلی خوشحالم کردی واقعا

همش فکر میکردم شرایطش خیلی سخته و چندین سال طول میکشه و خیلی گیر میدن سر این موضوع

از نظر درامدی شغل همسرم شغل فنی کمیابی هست و اونجا نیازه ولی فکر میکردم درامدمون هم باید خیلی خیلی بالا باشه تا احازه بدن ببرمشونو تو فکر یه کاری هم برای خودم بودم اونجا

امشب بعد از مدت ها میتونم خوشحال بخوابم💗

خیلی خوشحالم کردی واقعا همش فکر میکردم شرایطش خیلی سخته و چندین سال طول میکشه و خیلی گیر میدن سر ای ...

عزیزممم اصلا نگران نباش اگر‌ با این هدف برین که بعد از فراهم کردن شرایط بخوای خانواده ات رو ببری پیش خودت که تمام سختی های دوری برات آسون میگذره چون برای رسیدن به هدفت که خانواده ات هست داری تلاش میکنی، میتونی مراحل قدم به قدم بری جلو مثلا یه سری دوره های کاراموزی کوتاه بری خودت بعدش بری سر کار که بتونین مدارک اسپانسری ارائه بدین بگین ما شرایط اسپانسری خانواده داریم! من یک دوستی داشتم بعد از سه سال مادرش که ایران تنها زندگی‌ میکرد برد پیش خودش و امسال هم داره همونجا ازدواج میکنه! خلاصه غصه نخور مشکلت قابل حله! موفق باشی عزیزم 

عزیزممم اصلا نگران نباش اگر‌ با این هدف برین که بعد از فراهم کردن شرایط بخوای خانواده ات رو ببری پیش ...

ممنون بهترین ها رو برات آرزو دارم💗💗

bebakhshid maryam jan ma Australia hastim va ta behal pish nayoomade keh kasi betoone be rahaty khoonevadasho bebare, vase 6 mah touristi chera visa midan vali eghamat nemidan ke oona be tore dayemi beran oonja. albatte baste be sharayet momkene baede chandin bar rafto amad betoonan vase eghamat darkhast bedan vali aslan be in sadegiha nist. bebkhashid keh sadeghaneh majboor shodam begam sharayeto vali inke bedoonin vaghiat chi hast behtar az nadoonestane.