2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین طرف اومده نوشته گزارش بزنید بترکه انکار دارم خلاف شرع کردم یا قاتلم 

چیکار کردی؟

برا قاتلا و خلافکارا که گزارش نمیزنن :/

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

عزیزشماکارخودتوبکن دوست داشتن میان تاپیکت نداشتن هم نمیان.واقعاکسایی ک تاپیکی  ودوست ندارن نرن دیگه .چرامیان ب استارترتیکه میندازن؟! تاپیک غمگین بزنی میگن اه همش غم وغصه ،طنزبزنی یجورمیگن😒

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
هیچی داشتم یه داستان تعریف میکردم طولانی بود نشد ادامه بدم همین به خیلا برخورد که چرا نصفه نیمه گفتم

اگه داستانت کشش داره

خو حق دارن

بلاخره وقت گذاشتن میخواستن آخرشو بفهمن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
عزیزشماکارخودتوبکن دوست داشتن میان تاپیکت نداشتن هم نمیان.واقعاکسایی ک تاپیکی  ودوست ندارن نرن ...

فقط باید ادم بیاد بگه شوهرمو با یه زن دیگه دیدم یا فلان کسم زن دوم گرفته یا بیاین از سوراخ دماغموم عکس بداریم همه هجوووم میبرن 

اگه داستانت کشش داره خو حق دارن بلاخره وقت گذاشتن میخواستن آخرشو بفهمن

یه بار یکی از داستانامو زود تموم کردم چند نفر اومدن گفتن وااااا چرا انقدر زود تموم کردی چرا نگفتی بچه دار شدن نشدن الان چند سالشونه و فلان

فقط باید ادم بیاد بگه شوهرمو با یه زن دیگه دیدم یا فلان کسم زن دوم گرفته یا بیاین از سوراخ دماغموم ع ...

👍👍آدم اختیارتاپیکشم نداره😐بیخیال بابا هرکاردوست داری بکن😁😁موفق باشی❤

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
یه بار یکی از داستانامو زود تموم کردم چند نفر اومدن گفتن وااااا چرا انقدر زود تموم کردی چرا نگفتی بچ ...

نخوندم کا ولی با توجه به توضیح خودت

همون تعدادی هم که اومدن 

به خاطر احترام بهشون و وقتی که گذاشتن قاعدتا باید داستان تموم شه

حالا چه طولانی چه کم

یه بار یکی از داستانامو زود تموم کردم چند نفر اومدن گفتن وااااا چرا انقدر زود تموم کردی چرا نگفتی بچ ...

داشتم میخوندما جذاب بود به نظرم فقط منوصداکن ادامشو نوشتی

ببین من اگه نفهمم آخرداستانت چیه تامدتهاتوذهنم دعواست🙄

کلا اینطوریم پس صدام کن بی زحمت

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁