2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 29 پست

بچه به نظرتون اگه اختلاف سنی بچه اول و دوم زیاد بشه مثلاً ۱۲ سال  در این صورت باز بچه دوم آوردن خوبه یا نه

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین وقت داریم تا ساعت3سرکارم به نظر من حرفاش بهونس حوصله بچه نداره البته می گه تو حوصله نداری

برین مشاور و احساسات و توانایی های خودتون و همو کامل حلاجی کنین بعد تصمیم بگیرین 

آوردن یه انسان به این دنیا تصمیم خیلی جدی و دقیقیه

یعنی به نظرم مهمترین تصمیم زندگی ماست. ولی اکثرا فکر میکنن حتما باید بچه دار بشن. چه رسد به بچه دوم که دیگه واقعا تحقیق و مشورت میخواد. 

من یک پسر دارم. بسه. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
بچه به نظرتون اگه اختلاف سنی بچه اول و دوم زیاد بشه مثلاً ۱۲ سال  در این صورت باز بچه دوم آوردن ...

دو تا بچه خواهرم 10سال تفاوتشونه بچه دومش دختر از اینکه دختر داره خیلی خوشحاله با اینکه تفاوتشون زیاده

برین مشاور و احساسات و توانایی های خودتون و همو کامل حلاجی کنین بعد تصمیم بگیرین  آوردن یه انس ...

دقیقا مدل حرف زدنه شوهرم می گی اونم همین مدلی می گه و به این نتیجه می رسه که بسه البته بدونه در نظر گرفتن مشاور 

[QUOTE=85188033]ببین وقت داریم تا ساعت3سرکارم به نظر من حرفاش بهونس حوصله بچه نداره البته می گه تو حوصله نداری[/QUOT

منم شوهرم برا بچه دارشدن راضی نمیشد هرکارمیکردم....تا وقتی بچه خواهرش به دنیا اومد که به چشمش شیرین اومد اونم هوس بچه کرد.....

دقیقا مدل حرف زدنه شوهرم می گی اونم همین مدلی می گه و به این نتیجه می رسه که بسه البته بدونه در نظر ...

خوب پس از کجا میدونی کدومتو‌ن باید کدومتونو راضی کنه؟ 

حتما برین مشاور عزیزم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خوبه شوهرت حرف گوش کنه

شوهرم کمش چهار تا بچه دوس داره میگه 5تا هم شد بهتر من میگم سه تا میگه چهارتا تا ببینم انشأالله چی پیش میاد همش میگم خوش بحال اونهایی که شوهراشون دو تا فقط دوس دارن میگه بدنیا بیان خودم مراقبشان هستم کمکت میکنم 

[QUOTE=85188033]ببین وقت داریم تا ساعت3سرکارم به نظر من حرفاش بهونس حوصله بچه نداره البته می گه تو ح ...

بچه اولم به زور بود خواهرش و برادرم یه بچه اوردن اونم تو بچه قرار گرفت راضی شد 5سال بود ازدواج کرده بودیم می گفت هنوز جوونی نکردم بچه بیارم

حالا میشه بگین چه بدی هایی داره تفاوت سنی بچه ها زیاد باشه....مثلا 8 سال ....

بستگی داره سن شما چقدر باشه اینکه 8سال بعد از بچه اول حوصله بچه داری داشته باشی یا نه دوما بچه ها باهم همبازی نیستن تقریبا می شن دو دهه مختلف