2777
2789

برو ورزش برو.کلاس هنری...فعالیت اجتماعی داشته باش...نشین تو خونه...با دوستات برو کوه...برو پارک...قدر روزهات رو بدون...تا وقتی خدا هست تنهانیستی...نعمتهایی که داری رو بیاد بیار و ناشکری نکن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگی برام بی معنیه

آخریاهمه این حسودارن😁بااین اوضاع.ولی خودت براخودت زندگیتومعنادارکن.بشین فکرکن برای چی به دنیااومدی؟خداآوردتت یه مدتی تواین دنیاباشی وآزمایشت کنه چندمرده حلاجی.مشکلات وگرفتاری هاهم فقط آزمایشه سعی کن فقط دنیارومثل فیلم سینمایی درنظربگیری.تویه فیلم بازی میکنی درعین اون استرسا ازبازی کردنشم بایداستفاده کنی چون بهرحال هرچی هست بازی هسته وآدم اگه بخوادحالش خوب میشه.سعی کن خودت خودتو حالتو خوب کنی بغیرخودت کس دیگه ای نمیتونه دلیل حال خوبت بشه

برو ورزش برو.کلاس هنری...فعالیت اجتماعی داشته باش...نشین تو خونه...با دوستات برو کوه...برو پارک...قد ...

دوست ک ندارم 

😔😔

باشگاه میرم 

سرمو شلوغ کردم اما فایده نکرد

هیچی  اخه من چیم ک بقیه به من توجه کنن

اعتمادبنفستون زیرصفره.ببین همین که سالمی همین که چشم داری همینکه دست داری اومدی اینجامیبینی وتایپ میکنی میدونی چه نعمتیه بعضیادرحسرت داشتن یه لحظه دیدن هستن.ایمانتوتقویت کن+اعتمادبنفس

دوست ک ندارم  😔😔 باشگاه میرم  سرمو شلوغ کردم اما فایده نکرد

چرا دوست نداری؟؟شاید اخلاق ناپسندی داری...شاید با حرفات کسی رو میرنجونی...ببین چه عیبهایی داری؟؟کلا از شخصیتت بگو تا بشه راهنمایی کرد

چرا دوست نداری؟؟شاید اخلاق ناپسندی داری...شاید با حرفات کسی رو میرنجونی...ببین چه عیبهایی داری؟؟کلا ...

ندارم 

ن اونطوری نشده ،ادم مهربونیم 

اما کم حرف