2777
2789
عنوان

سوال آشپزی

195 بازدید | 8 پست

بچه ها وقتی به اندازه دو نفر کتلت درست میکنید چقد نمک میریزید؟؟من تازه شروع کردم به یاد گرفتن اشپزی،واقعا با اندازه نمک تو غذا مشکل دارم ...اگر نکته ی دیگه ای هم از اشپزی میدونید خوشحال مبشم ک بم بگید

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه به اندازه ای که بین دو انگشت اشاره و شصتم جا میشه برمیدارم میریزم اگه پر نمک کسی بخواد خودش میزنه وگرنه همین مقدار کافیه چون نمک زیاد ضرر داره اکثر غذاها هم رب دارن که اونم نمک داره

یک قاشق چایخوری. اگر  باشعله کم همیشه آشپزی کنی تو سوار بر آشپزی هستی ولی اگه شعله زیاد باشه آشپزی سوار بر تو خواهد بود :این هم یه نکته

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

توی کتلت پودر آویشن بریز  و بجای آرد از آرد نخودچی استفاده کن اینم دو نکته

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم.