2789
عنوان

عقدنامه...

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 20 پست
قرار نییس مهریه بگیرم ک.فقط پرسیدم ک ب جواب سوالم برسم

بابا ول کن 

مگه خوشبخت نیستی ک دنبال سه دونگی 😒😒 

همون ۱۱۴ تا سکه هم خوبه 

انشالله خدا انقد خوشی بت بده که ۱۱۴ رو هم ببخشی 😁😁😁

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ای ک خریده نشده چیشو . ب نام کنه😕

راستش نمی دونم ...برا ما طرف خونه داشت عاقد گفت حتما باید بنام بشه سندش رو بیارین تا تو قباله بنویسیم...

بنظر من برای شما هم همینجوریه ...حالا ضرر نداره زنگ بزنین از محضر دیگه ای بپرسین

ما ازمون پرسید مهریه چیه من خودم گفتم ۱۱۴ سکه و سه دانگ خونه بعد پرسید خونه دارین شوهرم هی میگفت اره ولی سند بنامم نیست منم دیدم شوهرم میخواد زرنگی کنه گفتم ببینید خونه داره بنام خودشم هست ولی تو رهن بانکه بعد محضردار گفت خونه باید قید بشه و وکالت بدید که بعداز ازاد شدن سند حتما بنام خانم شه باد شوهرمم خوابید😂😂😂کیییییف کردم

شمام اگه خودتون به محضر دار نگفتید حتما شوهرت زرنگی کرده خونه رو حذف کرده ولی معمولا این سوالا رو در حضور پدر دختر و خوده عروس میپرسن چطوری خودش گفته که فقط سکه هست؟

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
ما ازمون پرسید مهریه چیه من خودم گفتم ۱۱۴ سکه و سه دانگ خونه بعد پرسید خونه دارین شوهرم هی میگفت اره ...

نمیدونم والا من اصن نفهمیدم

شایدم شوخی میکنه باهام

البته مهم نیس نبودشاا...ن چشمم دنبال خونس ن هیچی.

لااااااایک ننننکنییید لدفن