2821
2789
عنوان

عرق سگی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32182 بازدید | 117 پست
نظر شما هم دقیقا اعتقاد شخصیتون،خریدم چند نمیشه خورده گرفت اکثرا همینجورن

اگه جواب پستی که در جواب اون یکی پستتون گذاشتمو بدین بهتره😁

خود این اقا هم نتونستن جوابی بدن فکر کنم

به حاشیه نپردازید 

وقتی از حرفی طرفداری میکنید پاش بمونید

این که میگم نباید اعتقاد شخصی رو تو جای عمومی بیان کرد یه عقیده شخصی نیست... یه نشونه از تمدن بشره

هر انسان متمدنی هم باید بتونه رعایتش کنه. اگه شما زیاد به این چیزا پایبند نیستین دیگه حرفی نمیمونه

چون کلا از کسی طرفداری میکنین که از مرگ ادما خوشحال میشه انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جواب پستی که در جواب اون یکی پستتون گذاشتمو بدین بهتره😁 خود این اقا هم نتونستن جوابی بدن فکر ک ...

ب مرگ ادما کار ندارم،اما شما هم مدافع یسری چیزای ... هستین

در جواب پست قبلی راستش با گفتار شما ،چیزی ک بخوام بگم از درک خارج،و صلاح دونستم چیزی نگم چون ب قسمت اول پستت ک نگاه کنی،خودت جواب خودت رو دادی دوستم😊

ب مرگ ادما کار ندارم،اما شما هم مدافع یسری چیزای ... هستین در جواب پست قبلی راستش با گفتار شما ،چیز ...

مهم نیست من دلم نمیخواد بحث کنم.. هر کسی یه نظری داره.. امیدوارم این صحبتمون همینجا تموم بشه و اگه تو تاپیک های دیگه با هم هم کلام شدیم و شاید هم نظر دوست باشیم با هم.اگه بی ادبی کردم معذرت میخوام

شب خوش 

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا

مهم نیست من دلم نمیخواد بحث کنم.. هر کسی یه نظری داره.. امیدوارم این صحبتمون همینجا تموم بشه و اگه ت ...

اوکی گلم اما بحث نمیکردیم مصلاحمت امیز تبادل نظر میکردیم،بله صد البته اهل کش دادن صحبت نیستم،

چرا که ن،حتما نظرها گاهی در لحظه متفاوت و گاهی مشابه

شب خوش دوست گلم

تنهایی میخوری؟؟😥😥😥😥😅

😂😂😂نهه با همسایه ها🤣🤣🤣الکی

کلا تو مهمونی یا جشنی . کِلابی😁😁😁تولدی... شبهای خاصصییی.... اما دوست ندارم فقط ابجو دوست دارم ..ک الانم نمیتونم بخورم 😜😜 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اول مست کردی خوش بهت گذشته  آخرین مرحله مستی گریه س.یاد بدبختی هات و غصه هات می افتی. هیچ وقت ...

اصلا مست نشدم😂😂😂فقط میخواستم بالا بیارم😃😃😃😃😃شوهرمم خواب بود چون پا نبود بخوره تنها خورده بودم . رفتم التماس میکردم نجاتم بده😂😃واای خیلی بد بووود 

اما یه بارررر خدایی از ته دل غصه داشتم از شوهرمم دور بودم خیلیییی خیلی دل شکسته با دوستم خورردیم . اون خندههههه میکرد من گریه .. واقعااا گریه واقعیی... هی..... 

ولی کلا فاز خوبیه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اصلا مست نشدم😂😂😂فقط میخواستم بالا بیارم😃😃😃😃😃شوهرمم خواب بود چون پا نبود بخوره تنها خورده بود ...

دفعه اول چون ناشی بودی و زیاد خوردی بالا آوردی 

احتمالا معدت پر بوده

دفعه دوم ناراحت بودی دیگه 

خوش باشی 

دفعه اول چون ناشی بودی و زیاد خوردی بالا آوردی  احتمالا معدت پر بوده دفعه دوم ناراحت بودی دیگ ...

دقیقا😁مرسی

واکنش هر کسی یه مدله بنظرم ناخودآگاه هر کس مشخص میشه

ارره دقیقا این موضوع واسه  ۱۰ سال پیشه .. الان ولی میخورم بی حسم ..خنثی 🙄

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز