2821
2789
عنوان

عرق سگی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32184 بازدید | 117 پست
من جلوم خوردن و تعارف کردن ولی به اون خدایی که بهش اعتقاد دارم قسم میخورم نخوردم 

قدیمیها میگن مشروب خورا مردن !ولی مردایی که میان وسط یه مشت زن ، هیچ توصیف جالبی ندارن ! هیچ توجیه مذهبی و غیر مذهبی نداره کار مردایی که عضو این جان.اینو برای این دوستان مرد نما نمی گم.برای خانمها میگم.آخه بعضی خانمها اینجا خیلی ساده هستن..لطفا گول نخورید.همین.

من ی سری خوردم وودکا خورده بودم ۴۸ درصد😂😂😂😂با شوهرم قهر بودم گفتم بخورم مث ابن فیلما همه چی یادم ...

اول مست کردی خوش بهت گذشته 

آخرین مرحله مستی گریه س.یاد بدبختی هات و غصه هات می افتی.

هیچ وقت اولین مستقیم یادم نمیره 3 ساعت مست بودم.

چقدر خوش بود .آواز میخندم. آخرش با گریه کم کم پرید. 

فاز داد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول مست کردی خوش بهت گذشته  آخرین مرحله مستی گریه س.یاد بدبختی هات و غصه هات می افتی. هیچ وقت ...

کم بدبختی ندارم ولی تاحالا نشده گریه کنم اخرش۰🤔🤔

شما اعتقاد داشته باش افرین جات تو بهشت باشه دلیل نمیشه اگه خودت اعتقاد داری بگی طرف حقش بود که مرد ...

حالا ی ادم درست و.پاک پیدا شده از این لحاظ ها شما خانما بریزید سرش تخریب کنید،الان کار شما درسته؟خدای شما چی گفته؟ اگه اون ب شما نامحرم،شما هم نامحرمی نحرف

کم بدبختی ندارم ولی تاحالا نشده گریه کنم اخرش۰🤔🤔

اگه خیییلی بری تو حس.

خیلی مست کنی ممکنه برات پیش بیاد. 

اوج احساسه 

من بار اول شد دیگه نشد

بعدش اگر زیاد مشروب خور باشی کم کم مست نمیشی یا زود میپره 

اوره خیلی مسخرس پدر شوهرم میگه اینا شاش هستن😶

اهریسن؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
2824
2823
2791
2779
2792