2821
2789
عنوان

از شیر گرفتن

935 بازدید | 14 پست

دیروز و امروز همه جا برای صبر زرد رفتم بخرم ولی بسته بودن بنظرتون چیزه دیگه ای که بزنم سینه ام(بجز فلفل)که پسرم دیگه دو رو ور سینه ام نیاید چیه بنظرتون؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
من لاک تلخ مارک هیدرودرم گرفتم از داروخانه . بی رنگ و بی بو و به شدددددددت تلخ

برم بگیرم بگم لاک تلخ میخوام؟؟برای از شیر گرفتن؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برم بگیرم بگم لاک تلخ میخوام؟؟برای از شیر گرفتن؟؟

بله عزیزم . لاک تلخ . کاربرد اصلیش برا جلوگیری از ناخن جویدن بچه هاست . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بله عزیزم . لاک تلخ . کاربرد اصلیش برا جلوگیری از ناخن جویدن بچه هاست . 

ممنون عزیزم.فقط همینو بزنم دیگه دورو وره سینه ام نمیاد؟ببخشید شما چند روزی طول کشید که بچتونو از شیر گرفتین؟

چسب برق بزن  تلخ کردن روح و روان و دهان بچه رو نابود میکنه

یبار زدم درش آورد

عزیزم این کارا رو نکن بچه ضربه روحی میخوره

هفته اول از صبح تا ظهر شیر نده

هفته دوم از صبح تا عصر

هفته سوم از صبح تا شب

سه روز آخر دیگه بچه بدون شیر باید بخوابه و ترشح شیرت هم کم میشه خودت اذیت نمیشی

فقط صبور باش 

شیر موز و میوه و دنت حتما داشته باش

این ایام خوبه بچه سرگرم تر میشه

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
ممنون عزیزم.فقط همینو بزنم دیگه دورو وره سینه ام نمیاد؟ببخشید شما چند روزی طول کشید که بچتونو از شیر ...

من یک ماه باهاش مذاکره کردم و هی میگفتم که بزرگ شدی و این حرفا و نباید شیر بخوری .

اون لاک رو که زدم اول گریه کرد و گفت بشور شستم دوباره امتحان کرد دید بازم تلخه یه کم گریه کرد مجدد و بلافاصله بهش شیر نی دار دادم 😁 کلا سه چهار روز طول کشید و هر دفعه کلی جایگزین جذاب دادم بهش .کم کم یادش رفت.

البته خیلییی تلاش کردم تدریجی از شیر بگیرم ولی فایده نداشت

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

عزیزم این کارا رو نکن بچه ضربه روحی میخوره هفته اول از صبح تا ظهر شیر نده هفته دوم از صبح تا عصر ...

این روشو هم امتحان کردم ولی خیلی دورو ورم میاد و همش گریه میکنه که باید شیر بدی.مجبورم یدفعه ای از،شیر بگیرم

من یک ماه باهاش مذاکره کردم و هی میگفتم که بزرگ شدی و این حرفا و نباید شیر بخوری . اون لاک رو که ...

دقیقا پسره منم اینجوره مجبورم که یدفعه ای بگیرمش از شیر

این روشو هم امتحان کردم ولی خیلی دورو ورم میاد و همش گریه میکنه که باید شیر بدی.مجبورم یدفعه ای از،ش ...

هر موقع اومد سرگرمش کن زیاد خونه نمون

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.