2777
2789
سر کار زمان بیکاری نداری بخونی😁باید زمان بخری بین کارات ی مدت ک تلاش کنی راهشو پیدا میکنی بدنت عادت ...

توخونه زمان دارم مخصوصاالان ک نمیرم وتعطیلاته.مثلاخواستم ب پوستم برسم ولی بی حوصلم میخوام برم دوش حوصلم نمیشه حتاحوصله ندارم برم دیدو بازدید

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
همه چیش،بده یعنی‌؟الان اونایی ک ازدواج کردن اکثرا میگن مجردی بهتر بود

ا بستگی داره خانوادت چجور باشن ....والا با همسر مسافرت رفتن خییلی بیشتر از خانواده خوش میگذره.... واسه من که اینجوره..... آدم یه همدم داشته باشه چیز دیگه است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی ک بلده مجردی کنه بهش بدنمیگزره اونیم ک بلده متاهلی رو بازم بهش بد نمیگذره مهم اینه ک طرف چطوربل ...

وقتی با وجود اینکه شاغلی و تحصیلات بالایی داری نذارن با دوستات بری بیرون و دوستات همه سرگرم شوه ر باشن مجردی میشه زجراور

توخونه زمان دارم مخصوصاالان ک نمیرم وتعطیلاته.مثلاخواستم ب پوستم برسم ولی بی حوصلم میخوام برم دوش حو ...

کافیه ی بار انجام بدی مثلا شبا قبل خواب ماسک بزار هر چقدم زورت بود پاشو ثبل خوابم برای فردات برنامه بریز

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
وقتی با وجود اینکه شاغلی و تحصیلات بالایی داری نذارن با دوستات بری بیرون و دوستات همه سرگرم شوه ر با ...

چرانذارن.اجازه نده جلوشون ب ایست جوونیت برنمیگرده.من دوستی ندارم بلدنیستم دوست پیداکنم ی دوس دارم افسرده ترو بیچاره ترازمنه دوست میخوام باش برم پارک تفریح خرید

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
دوست پایه نداری بری سفر یا شهرتونو بگردین 

ن ندارم رفتم باشگا اصلا همه سن بالابودن و درگیر

چرانذارن.اجازه نده جلوشون ب ایست جوونیت برنمیگرده.من دوستی ندارم بلدنیستم دوست پیداکنم ی دوس دارم اف ...

من راحت میتونم دوست را پیدا کنم.ولی تمام مجردیم تا الان که 27سالمه را محدود بودم.به مرگ راضبم

کافیه ی بار انجام بدی مثلا شبا قبل خواب ماسک بزار هر چقدم زورت بود پاشو ثبل خوابم برای فردات برنامه ...

نمیتونم هفته پیش گذاشتم مثلاخواستم مرتب بذارم ولینشد کلا بی ارادم خیلی