2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بچها من چکارکنم ک ازخونم لذت ببرم نمیدونم چرااینقدبیزارم.البت سرصدای همسایه ی دلیلشه ک دعوام شد باشون‌ولی کلا بی انگیزم بی حوصلم دلم میخوادکتاب بخونم نمیتونم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
بچها من چکارکنم ک ازخونم لذت ببرم نمیدونم چرااینقدبیزارم.البت سرصدای همسایه ی دلیلشه ک دعوام شد باشو ...

چرا کتابخونه نمیری

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
چرا کتابخونه نمیری

شاغلم ی سری کتابا میذارم بخونم اصلاانگیزه ندارم هرکارمیخوام بکنم بی حوصلم فقط کارای ضروری رو انجام میدم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
شاغلم ی سری کتابا میذارم بخونم اصلاانگیزه ندارم هرکارمیخوام بکنم بی حوصلم فقط کارای ضروری رو انجام م ...

سر کار زمان بیکاری نداری بخونی😁باید زمان بخری بین کارات ی مدت ک تلاش کنی راهشو پیدا میکنی بدنت عادت کرده

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
همه چیش،بده یعنی‌؟الان اونایی ک ازدواج کردن اکثرا میگن مجردی بهتر بود

اونی ک بلده مجردی کنه بهش بدنمیگزره اونیم ک بلده متاهلی رو بازم بهش بد نمیگذره مهم اینه ک طرف چطوربلدباشه لذت ببره.ک ۹۹درصدماهابلدنیسیم