2777
2789
عنوان

کمپین آجیل 😂

427 بازدید | 34 پست

کمپین اجیل نمیخرم و نمیخورم را که میدونید.حالا مامان و بابای من نمیدونن علاه بر اینکه نمیخرن نباید هم جایی اجیل بخورن.هرجا میریم میخورن.نوش جونشون .ولی خیلی ضایع س.منم خجالت میکشم بهشون بگم نباید بخورید.اصن یه وضعی😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادیروز ۴ یا۵جارفتیم دیدنی هیچکدوم اجیل نداشتن شکرخدا....😄

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بزار بخورن چیکارشون داری.

مام ریا نباشه یه 400 گرم پسته خرید یم که با وسواس تمام داریم روزانه چند عدد میخوریم خودمو شوهرم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

بزلر بخورت حق این تحریم شکنها هست کل آجیلشون رو بخوریم دوباره برن بخرن😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
قسمت اولش راحتتره. دومی سختتره. ببینی و نخوری😁😁😅😅

منم دیشب خونه مامانم نتونستم خودم رو کنترل کنم😋😥

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

دیروز ی مهمون برامون اومد زنش برگشته میگه کسایی ک آجیل میخرن واقعا فرهنگشون پایینه همینا باعث میشن ارزون نشه...

حالا ب داداشم از طرف ادارش ی پکیج بزرگ اجیل داده بودن...

واقعا بهمون برخورد ، بعضیا پولشو ندارن بخرن دیگه توهین کردنشون چیه

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞