2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان جنگ طبیعی و سزارین راه میوفته

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

اصلا نمیشه یه حکم کلی داد

یکی سز براش بهتره یکی طبیعی

باید دکتر خوب پیدا کرد و بعد هر چی گفت با جان و دل پذیرفت

من اولی رو طبیعی اوردم، تو بخش همه طبیعیا راحت بودن من داشتم میمردم از درد، بند ناف بچه م کوتاه بود یه برش بزرگ خوردم تا بچه بیرون بیاد، 4ماهم طول کشید تا بخیه هام خوب بشه

اما دومی رو سز کردم، عین بهشت بود برام، سر 7روز همه کارای خونه رو خودم انجام دادم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

من قبل زایمان طرفدار پرو پا قرص سزارین بودم بااینوه بیمارستان خصوصی زایمان کردم و پمپ درد داشتم شیاف و ژلوفن هر8ساعت میزدم اما تا ده روز خوووووننننن گریه میکردم به قدری درد داشتم که حتی توان شیر دادن به بچه رو نداشتم روز دهم از شدت درد با گریه رفتم دکتر

کلن 20 روز طول کشید تا من سرپا بشم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

میبینی عزیزم چقدر نظرات متفاوته، دو تا پست پشت هم یکی میگه بده یکی میگه عالیه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

من زایپان نکردم تاحالا اما دوست دارم طبیعی بیارم .نمیشه بگی کدوم بهتره هرکدوم مزایا و معایب خودش روداره و به بدن و شرایط هرکس ربط داره .

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

عزیزم من تجربه ندارم ولی از طبیعی خیلی می ترسم ولی هر کدوم ترس های خودشو داره دیگه سزارین تصور این که ۷ لایه از پوست رو پاره میکنن و رحم هم برش میدن آدم وحشت میکنه طبیعی هم درد اولش قابل تصور نیست و یکی این هی میگن نمیدونم واژن گشاد میشه و بخیه ها یکم اذیت میکنه بلخره هم واسه همه یکی نیست هم هر کدوم سختی های خودش رو داره دیگه واسه همین سختی میگن بهشت زیر پای مادران هست و نمیدونم بچه دنیا میاد تمام گناه های مادر پاک میشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

من اولین فرزندم و طبیعی بودم و دومی رو نا خواسته سزارین شدم با اینکه طبیعی سختی داشتم به جرات میگم طبیعی بهتره 

درد سزارین از طبیعی طولانی تره و بیشتره و اگر مسکن ها نباشند واقعا وحشتناکه

به نظرم هر کی سزارین می کنه که درد نکشه واقعا داره اشتباه می کنه چون هم عوارض جراحی رو کشیده هم دستکم قد طبیعی درد رو کشیده 

فکر می کنم توی کشورهای غربی هم همه به این نتیجه رسیدن برای همین تا مشکل پزشکی نباشه سز می کنند